Arama sonuçları: *

1. F

7 - 8k bütçeli pc öneri

8k bütçem var sadece kasa toplayacağım nonitörüm mevcut 8 k ya pc öneri Rtx çok önemli deil kas gücü ilk sırada
  2. F

sistemime hdd takacağım ama

hdd takacağım sisteme reset vs lazım mı ne yapmalıyım?
  3. F

Aklima takilan sorular

1-)amd driver sorunlari kalkti mi 2-)kalktiysa hangi driver i kurmaliyim en iyisi hangisi (rx5700xt) Aklima suanlik gelmeyen bir suru soru var daha kolay sorabilmem icin ozelden vs. Mesaj atabilir misiniz wp insta falan dan konusur kolay hallederiz diyorum
  4. F

8600 TL civari sistem toplama

Monitor dahil sistem topluyorum parcalarin hepsi ayin 5inde siparia verilmis olacak. Gigabyte RX5700xt gaming oc(ekran karti) Amd ryzen 5 3600. (islemci) T6 ultra (islemci sogutucu) Gigabyte S2H (anakart) Gskill 3000mhz cl16 (ram) Dark guardian(kasa) Sharkoon v2 650w(psu) Kingston a400...
  5. F

bilgisayar parçalarını tek tek aldıktan sonra

beyler sistem alıyorum ve ekran kartı 8+6 pin ben sharkoon v2 ile bunu takabilir miyim? monitöre bağlarken dp kablosu anakarttan vs kablo çıkıyormu almalı mıyım kablo? işlemci içinden termal macun çıkıyor mu veya sürülü oluyor mu (3600) sistem montajından sonra sizlere danışacağım zaten...
  6. F

8.5k bilgisayar nasıl?

https://www.google.com/aclk?sa=l&ai=DChcSEwilqf_mlJHqAhXNjbIKHQgVC1YYABAGGgJscg&sig=AOD64_2TIq7BBdgGsWaNROUuG3dLFIaBbQ&ctype=5&q=&ved=2ahUKEwibo_fmlJHqAhUfDmMBHSHtAd4Q9aACegQIDBBe&adurl=...
  7. F

8500 tl LGS hediyesi!

8.5 bin var LGS sonrasi bir hediye 144hz monitor istiyorum Birde en kralindan sistem sistem montajli montajsiz hic farketmez en uyguna nasilsa oyle alirim.2060s veya 5700xt olabilir oyun oynayacagim sadece yani sogutucu cok onemli degil 3600u stok sogutucuyla kullanabilirim sorun olursa daha...
  8. F

7200 tl sistem topluyorum

2060Super bir sistem toplanabilir bu fiyata ve parayı boşa harcamak istemiyorum 2060S ve 5700xt arasında çok kararsızım teknobiyotikte sanırım bu fiyatlara soğutucuyla beraber galax 2060S alınabiliyor ve galax daha iyi de denilyor bunlarla birlikte sistem önerebilir misiniz? ama hangi bileşeni...
  9. F

Bu sistem 2. ele kaça gider

evde 2 sistem bulunmakta biri yakınlarda tavsiyelerinizle topladığım 8.5k lık canavar dieriyse evdeki eski parçalarla topladığımız bilgisayar o nu satarsam kaça satarım özellikleri: cpu: intel core 2 quad q8400 gpu: AMD Radeon HD 5450 anakart: pegatron corporation 2a94 Ram: 4gb single...
  10. F

8.5k monitor dahil canavar

Beyler 8.5k butcem var 144 hz monitor ve canavar bir bilgisayar istiyorum monitore 1500 tl civari verirsem 7100tl kasa ici harcama yapabilirim parcalar ayri ayri ve ya bir butun olarak olabilir farketmez ama birlikte olmasi bi tik daha iyi olur onerilerinizi bekliyorum iyi forumlr.
  11. F

7100 tl en iyi toplama bilgisayar

evet alalım önerileri ben el capitan a özelleştirme yapıp xfx rx5700 eklemeyi düşünüyorum sizce nasıl daha iyisi var mı varsa önerebilir misiniz
  12. F

8.5k monitör dahil toplama pc

güzel bir fp sistem istiyorum monitöre 1500tl bütçe ayırmayı düşünüyorum. farklı farklı önerilerde bulunursanız sevinirim.
  13. F

8k küsüre hangi pc sizce hangisi daha performanslı

https://www.incehesap.com/el-capitan-donanim-arsivi-gaming-pc-fiyati-45726/ ve https://www.itopya.com/da-sistem-AMD-ryzen-5-3600-MSI-rtx-2060-ventus-xs-oc-6gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-gaming-bilgisayar/ hangi ekran kartı? 1500tl civarı...
  14. F

7-8k monitör dahil toplama pc

önerilerinizi bekliyorum genellikle oyun oynayacağım.
  15. F

RX 5700 ile toplama sistem

rx 5700 ekran kartı ile beraber kurulabilecek en iyi sistem nedir? [max 7000 TL fazlası olmaz.] [monitör dahil] -eğer yakın fiyata daha iyi ekran kartı varsa önerebilirsiniz
Top Bottom