Arama sonuçları: *

1. T

Arkadaşlar çok uygun değil mi

https://www.hepsiburada.com/msi-geforce-rtx-2060-super-gaming-8gb-256bit-gddr6-pci-e-3-0-ekran-karti-p-HBV00000R0EWK?magaza=Tekramarket&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.99.3#reviews Arkadaşlar bu indirim iyi değil mi sizce de
  2. T

Hadi el birliğiyle şu sistemi tamamlayalım

Arkadaşlar az kaldı. Ekran kartı aldığım gün dolar kuru zirve yapmıştı. Neye elimi atsam kuruyor Allah bahtımı açık etsin de, dolar 50 kuruş düştü daha da düşer mi yoksa yükselir mi bilmem ama umarım düşer. Neyse konumuza dönecek olursam sistem toplamaktayım ve kasada iki parça eksiğim var. Biri...
  3. T

Sistem toplamak için muazzam indirimler

Arkadaşlar trendyol indirimleri başlamış. Ama yine her zamanki gibi ithal ürünlerde ve dolayısıyla pc bileşenlerinde kuruş kuruş indirimler görüyoruz. Mesela r5 3600 1989 liradan 1969'a düşmüş jfjdjjd 20 ₺ indirim için 3600'e ikna olunur gibi bir kanı mı var yoksa aklımızla dalga mı geçiliyor
  4. T

Sistemimi yavaş yavaş topluyorum

Arkadaşlar merhaba. Bazen izlediğim videolarda bazen gezdiğim site yorumlarda genelde de burada yaptığım araştırmalar ve aldığım tavsiyeleriniz sonucu sistemimi oluşturmaya başladım. Şu şekilde gidiyorum: Kasa: Msı Mag Force 100r PSU: Zalman ZM650-GVII 650w 80+ Bronze Ekran kartı: Asus Rog...
  5. T

Arkadaşlar bu ekran kartı alınır mı

https://www.amazon.com.tr/dp/B08175V3QL/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_wHPPFbWH529V4
  6. T

Sistemin eksisi artısı nedir ?

Merhaba arkadaşlar kendi çapımda yaptığım araştırma sonucu şöyle bi sistem toplamak istedim. Eksiğiyle fazlasıyla tavsiyeniz nedir? Daha önce sistem toplamış tecrübeli arkadaşların önerilerine açığım. İşlemci: Ryzen 5 3600 = 2000 ₺ Ekran Kartı: Msı Nvıdıa GeForce Rtx 2060 Super Ventus GP OC 8 GB...
  7. T

Detayları yazılan sistem fiyatına göre uygun mu ?

Arkadaşlar merhaba. Daha önce hiç sistem toplamadım. Çokça bilgi sahibi değilim görüşlerinize açığım. Hazır sistem almak da içime sinmedi. Aşağıda detayları yazılan sistem hakkında olumlu olumsuz görüşlerinizi bekliyorum. İşlemci: Ryzen 5 3600 Ekran kartı: Msı Rtx 2060 Ventus Ram: gskill...
Top Bottom