Arama sonuçları: *

1. ekremabi

Max. 7000 TL Hazır veya Laptop Sistem Önerisi

Arkadaşlar selam. Bir arkadaşım yeni bilgisayar alacak fakat ne alacağına karar veremedi. Laptop veya masaüstü fark etmez. 7000 liraya ne önerirsiniz?
  2. ekremabi

Sistemi Alıyorum Fakat 1-2 Değişiklik Yaptım!!

Arkadaşlar evet bu cidden bu sistem hakkındaki son konum olacak inşallah. Birkaç gündür hep bu sistem hakkında konu açıp durdum. Size sistemin son halini atıyorum lütfen önerilerinizi belirtmekten çekinmeyin. Yapıcı eleştirilere açığım. Ayrıca PSU 750W çok mu 650W yeter mi? Sistem şöyle oldu:
  3. ekremabi

Sinerji Ultimate Sistemi Artık Alıyorum

Arkadaşlar uzun süredir düşündüğüm sistemi birkaç gün içinde alacağım. Son bir kez sizin tavsiyelerinizi almak istiyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Sistemi şöyle bırakıyorum: Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  4. ekremabi

İnce Hesap vs Vatan vs Sinerji vs QP Bilişim Hazır Sistemler Hakkında

Arkadaşlar merhaba 1 haftadır falan bu dört sistem arasında kaldım. Tavsiyeleriniz varsa belirtirseniz çok sevinirim. Linkleri şöyle bırakıyorum: https://www.vatanbilgisayar.com/amd-5600x-msi-rtx3060ti-gaming-x-trio-mag-b550-tomahawk-corsair-480gb-nvme-16gb.html...
  5. ekremabi

Topladığım Sistem Hakkında

Arkadaşlar geçen günlerde vatan ve Technopat'ın sistemleri hakkında konu açmıştım ve altına bir arkadaş sinerjiden bana bir sistem gösterdi. Allah kendisinden razı olsun :) Ben de biraz üstünde oynayıp şöyle bir sistem yaptım ...
  6. ekremabi

10.000 TL bütçeli PC Önerisi

Arkadaşlar tekrardan merhaba max 10.000TL bütçeli monitör dahil bir bilgisayar toplamak istiyorum ben kafamda bir şeyler kuramadım ama işlemci olarak ryzen 5 5600X ya da i7 10700k kullanmak istiyorum ekran kartı tarafında 3060ti, 2060 veya 2070 kullanmak isterim lütfen önerilerinizi yazınız...
Top Bottom