Arama sonuçları: *

1. M

İmzadaki sistemde neleri geliştirebilrim 2 veya 4k akıcı oyun oynayabilmek için

Sistemim artık yavaştan bazen kasmaya başlıyor da neleri değiştirebilirim mantıklı olacak şekilde. Ya da bekleyip yeni sistem mi almak gerek
  2. M

Alta attığım iki bilgisayar +27500tl takas yapıcam mantıklı mı ?

Arkadaşlar selam benim bilgisayar imzadaki sistem ama yine yazayım bazı şeyleri değiştirmiştim Ryzen5 3600 Rx5600xt 1000gb ssd kingston Bakır soğutma eklemiştim snowman şuan 1500tl 8x8 ram var B450m anakart var Takaslayacağım sistem Rtx4060ti Ryzen5 5600 Msı450 anakart 16x16 ram...
  3. M

Bilgisayarımda neleri yükseltmem lazım ?

Arkadaşlar bilgisayar parçalarım imzamda var neleri yükseltmem lazım güncel iyi bir pc olması için ya da yükselymeye yapmak yerine bilgisayarı satmaya çalışığ yeni hazır sistem almak daha mı mantıklı ?
  4. M

İmzadaki sistemimde neleri yükseltmem lazım ?

Arkadaşlar böyle darboğaz yapmayacak şekilde neleri yükseltmem lazım yardımcı olursanız sevinirim . Şuan çok acil değil dediklerinize göre indirim kovalıcam buldum mu değiştiririm. Oynadığım ve oynayacağım pyunlar : rainbow 6s Cod warzone Cs go Fifa Lol Valorant Rdr2 Uncharted serisi...
  5. M

Max 30.000tl hazır sistem önerir misiniz ?

Arkadaşıma bakıyoruz da en max bütçesi 30k İşlemci amd Ekran kartı nvdia istiyor Şimdiden elinize sağlık teşekkürle ir <3
  6. M

Max 15.5k bütçe ile monitör ve PC tavsiyesi

Arkadaşım sistem arıyorda hazır sistemde olur güzelse sizin topladıklarınız da olur yardımcı olabilir misiniz ? Ekran kartı amd Nvdia. İşlemci amd. Intel farketmez size göre bu fiyata en iyi nasıl toplanıyorsa öyle toplayın lütfen monitör min 144hz olursa iyi olur
  7. M

max 6500tl pc ve monitör tavsiyesi

arkadaşlar arkadaş alıcak da 6500tl ye 144hz monitör ve sistem önerir misiniz toplama da olur hazır sistem de olur teşekkürler ( cs , valorant , witcher 3 , cyberpunk2077 ) oynuyor
  8. M

da sistem 2 ile kaliteli yayın yapılır mı ?

1 aydır da sistem 2 kullanıyorum yayın da sorun çıkarır mı (işlemci stok soğutucu )
  9. M

İtopyadan aldığım sistemin kasası gelmedi .d

Arkadaşlar itopyadan kasa monitör sistem aldım monitör ve kasanın içindeki parçalar geldi kasa gelmedi
  10. M

Akım korumalı priz gerekli mi ?

Yeni sistem aldım da fişleri akım korumalı bir sisteme mi takmalıyım ? Yoksa normal prizde de sorun olmaz mı
  11. M

Uefı windows 10 nasıl kurarım

Arkadaşlar yeni da sistem 2 yi aldım yoğunluktan dolayı windpws 10 kurulu olmadan freedos olarak geliyormuş yputube dan baktım az çok anladım ama düzgün yeni video yok açıklar mısınız siz de
  12. M

3.000tl pc tavsiyesi

Arkadaşlar kuzenim 3.000tl pc toplamak istiyorda size de danışıyşm dedim işten sonra kafa dağıtmak için gta5 falan yputube da takılmak için 3.000tl ye hazır pc önerebilir misiniz ?
  13. M

Da 2 sistem ne zamana gelir ?

Arkadaşlar yeni çıkan da2 sistemi dün aldım da aranızda abdullah abinin indirimli çıkardığı çok satan sistemleri alanlar vardır. Bu sistem de 700 üzerinde satmış herhalde ben avrupa yakası esenlerde oturuyorum ne zamana gelir sizce 7iş gününde kargoya teslim diyor da daha fazla sürede de...
  14. M

Aldığımız bilgisayarı nasıl çalıştırırız

Arkadaşlar ilkkez itopyadan sistem aldım gelince herşeyi hazır olarak mı geliyor ? Yani monitörü de bağlayıp açınca direkt ekrana mı geliyoruz yoksa bir şey yapmamıza gerek var mı ?
  15. M

James Donkey ssd sorun çıkarır mı

Yeni pc toplamayı düşünüyorum James Donkey yeni bir marka monitörününde ölü pixel çıktığınu kulaklığında ses sıkıntısı olduğunu söylüyolar mouselarında sıkıntı oldığunu duymadım daha James Donkey ssd si olan var mı bi sorunu filan olur mu ?
  16. M

Saphire pulse rx5700 xt li sistem önerisi

Arkadaşlar saphire pulse rx5700 xt li hazır sistem önerir misiniz incehesaptan olsun itopya dan olursa da bakarım ama incehesap olursa daha iyi olur
  17. M

Altta attığım iki pc arasında hangisini almalıyım ?

https://www.itopya.com/kendinemuzisyen-elsa-amd-ryzen-7-2700x-msi-rx-5700-xt-mech-oc-8gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-gaming-bilgisayar/ ( ryzen 5 3600x olucak ) https://www.incehesap.com/ohm-2757x-frekanstv-r7-2700x-fiyati-45487/ ( ryzen 5 3600x ve saphire rx 5700 xt olucak )
  18. M

6.200 tl toplama kasa önerisi

6.200tl bütçem var bana hazır sistem önerisi ya da toplayıp atacak kardeşim varsa teşekkürler şimdiden
  19. M

Yardım lazım

8k bütçem var monitör 1550 tl onu 8k ya tamamlıcak bi sistem toplar mısınız ya da hazır sistem önerir misiniz ?
Geri