Arama sonuçları: *

1. euwest

Maksimum bütçe 30-31k alacağım bilgisayar bu başka öneriniz var mıdır?

Maksimum bütçe 30-31k alacağım bilgisayar bu başka öneriniz var mıdır?
  2. euwest

yeni sistem alıyorum önerilerinize açığım sizce daha f/p olabilir mi? bütçe bu

Ayrıca 4060 düze çevirirsem 28k ya düşüyor onu da düşünmüyor değilim bütçeden ötürü sizce bu fark değer mi? Daha uyguna bulunabilir mi ekstra ssdim mevcut elimde 1 tb o yüzden 500lük yeterli onunla ilgili sorun yok. link:https://inventus.com.tr/rage24-d5-hazir-sistem
  3. euwest

aldığım toplama bilgisayar nasıl yorum yapabilir misiniz parçalara?

ekran kartı ssd ve ram özelleştirildi yazıyor fotoğrafta
  4. euwest

7000-8000 arası bütçeye toplama bilgisayar önerisi

Arkadaşlar bütçem başlıktaki gibi oyun oynamak için kasa toplamak istiyorum fakat bi miktar esneyebilirim kronik sorunu olmayan parçaları tam bilmiyorum eğer f/p ise direk hazır kasa önerilerine de açığım teşekkür ediyorum şimdiden.
  5. euwest

Bilgisayarımı satıyorum fiyatım nasıl?

Özellikler ekte yazıyor sizce 12500e almak isteyen arkadaşa vereyim mi?
  6. euwest

Hazır sistem garantisi hkk.

Hazır sistemin 1 parçasını satarsam diğer parçaların garantisi nasıl olur ayrı ayrı gönderim yapabilirim dimi örneğin gpu bozuldu sadece onu göndermek gibi?
  7. euwest

R5 3600 + 2070S sistemimi satıyorum sizce fiyat iyi mi ?

Arkadaşlar merhaba sistemimi satmam gerekti ve ciddi bi alıcı buldum gelip deneyip almak istiyor sizce bu fiyata vermeli miyim... Son fiyat : 13000₺ r5 3600(golden sample) b450 s2h team t force 8x2 cl 16 3200mhz kingston a2000 500gb asus dual 2070super t6 ultra soğutucu 500gb HDD mystic9 ön 3...
  8. euwest

4000-5000 civarı sistemim hakkındaki parçalarıma yorumunuz ne olur?

Alacağım parçalar bunlar bi öneriniz olur mu veya bu şekilde almak yerine hazır sistem al şunu al diyeceğiniz öneriler olur mu hepsine açığım.Ekran kartı önerilerinize açığım henüz karar veremedim.Ekran kartı hariç 3100 tl oluyor burası 5000i geçmeyecek şekilde geri kalan paraya ekran kartı...
Geri