Arama sonuçları: *

1. B

DA-S2 Sisteme uygun Monitör Klavye Mouse Öneri !

Merhaba arkadaşlar, Çok şükür sistemimi alabildim. DA-S2 Sisteme yakışır bir monitör, klavye ve mouse Öneriniz var mı? ASUS olması önceliğimdir. Teşekkürler şimdiden.
  2. B

İ5 10400F + RX5500 XT SİZCE ALINIR MI ?

Merhaba arkadaşlar, PC bu şekilde sizce alınır mı ? Ram 16 yaptım, SSD değiştirdim, Kasa değiştirdim.
  3. B

Ryzen 5 3500x + 1650 Super sistem sizce nasıl ?

Merhaba Arkadaşlar, Ryzen 5 3500X Asus Tuf Gaming 1650 Super yada Radeon 5500XT 8 GB G Skill 2X8 16 GB 3200 MHZ RAM Kingston A2000 500 GB M2 SSD Gigabyte B450M S2H Anakart Kasa ve PSU konusunda önerinizi bekliyorum. Bu şekilde düşünüyorum sizce nasıl değişiklik gerektiren bir durum var mı ?
  4. B

Ryzen 3 3100 GTX 1650 sistem alınır mı ?

Arkadaşlar sistem fotoğrafta görüldüğü gibi 7 bin TL sizce alınır mı ? Klavye mouse monitör dahil fiyata. Değerli yorumlarınızı bekliyorum
  5. B

MOBİL PROGRAMLAMA AMAÇLI 7000 TL MONİTÖR DAHİL SİSTEM ÖNERİSİ ?

Arkadaşlar Merhaba, Unity 3D, Visual Studio vb. Android programlama (oyun,uygulama) için monitör dahil 7000 TL sistem önerisinde bulunabilir misiniz, Ryzen işlemci olması öncelikli tercihimdir. Şimdiden teşekkürler.
  6. B

Ryzen 3 3100 GTX 1650 Monitör Dahil Bu Sistem Alınır Mı ?

Merhaba Arkadaşlar, PC bu https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3an-fs/ Nasıl bir özelleştirme yaparak almalıyım RAM-EKRAN KARTI-ANAKART Değiştirmeli miyim ?
  7. B

Monitör dahil Ryzen 5 3500X + GTX 1650 sistem alınır mı?

Arkadaslar merhaba sistem bu şekilde 8100 TL klavye mouse harddisk monitör Dahil fiyat sizce nasıl olmuş ?
  8. B

Bu sistem alınır mı ? Bütçem 6000 TL

Merhaba arkadaşlar bu sistem alınır mı eksileri artıları nedir bütçe 6000 TL daha iyi bir şey yapılabilir mi ? Ben sistemi kendim özelleştirdim.
  9. B

Yeni Aldığım Bilgisayar Sizce Nasıl ?

Merhaba arkadaşlar 3800 e özelleştirerek aldım sizce nasıl LoL de kaç FPS alırım ?
  10. B

Bu Bilgisayar Alınır Mı Nasıl Özelleştirmeliyim-CRONOS 1230

Arkadaşlar merhaba bugün erkek kardeşim bilgisayar alacak maddi gücü buna yeterli sizce bu bilgisayar alınır mı yada alınması için ne tür değişiklikler yapılarak alınmalı LoL vs oynuyomuş değerli görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler 😊 https://www.incehesap.com/cronos-1230-gaming-PC-fiyati-38739/
Geri