Arama sonuçları: *

1. ugo.

Max 13K Sistem tavsiyesi

Bütçem 13.000 TL üstüne çıkamam, tavsiyelerinizi yapabilir misiniz? Teşekkür ederim.
  2. ugo.

Laptop tavsiyesi verir misiniz?

Bütçem yazdığı üzere max 10k üzerine çıkamam. Genellikle ders çalışmak için kullanacağım en fazla 1 oyun yüklerim. Güzel performanslı bir laptop istiyorum. Lütfen bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  3. ugo.

Sizce Macbook 2018'i satıp yerine apu sistem almalı mıyım?

Sorum başlıkta sizce 2018 macbook air'i satıp apu sistem mi almalıyım? (256 GB SSD) - Eğer alacaksam kaliteli 16 gb ramlı apu sistem önerir misiniz? Ekran kartı fiyatları çok yüksek monitör dahil 9k verebileceğim için apu sistem önerisi istiyorum.
  4. ugo.

9.000 TL Sistem önerisi

Eskiden bende da-sistem4 vardı satıp macbook almıştım. Şimdi macbook'u da kar ile sattım ve 9.000 TL'e monitörlü hazır veya toplama pc toplamak istiyorum. Sistem veya parça tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.
  5. ugo.

Acil satılık Ryzen 3 3100 + RX 5500 XT sistem ne kadar eder?

İşlemci: R3 3100 Anakart: Gigabyte B450MS2H Ramlar: GSkill Ripjaws 2x8GB 3200MHz Dual Ekran kartı: RX 5500 XT 8 GB SAPPHIRE PULSE M2 SSD: Sandisk Ultra 3D nvme 500 GB KASA + PSU: Corsair 550W +80, Spec Delta RGB Monitör: MSI Optix G241 Kısacası sistemim DA-4 sistem, yerine laptop almam lazım...
  6. ugo.

Monitör dahil APU Sistem önerisi.

Piyasada monitör dahil apu sistem var mı yardımcı olabilir misiniz? Bütçe max: 3500 TL
  7. ugo.

Maksimum 7500TL Sistem Öneri

Başlıktan da okuduğunuz gibi bir arkadaşa sistem topluyoruz arkadaşlar sağlam psu ve hava akışı güzel olan kasalı, 16 gb ram'lı eğer mümkünatı varsa 2060'lı bir sistem önerir misiniz? @epica59 @Barış Yalçın @ViperStrike_1907 @Stanker
  8. ugo.

8 Bin TL Kasa önerisi, VatanPc

Arkadaşlar selamlar, iyi forumlar. VatanPC zorunlu, 8.000₺’ye f/p bir canavar istiyorum sizlerden bilgili arkadaşların yorumlarını esirgememesi çok makbule geçer. Mümkünse Kasa ve PSU bilinen güzel bir şey olabilir mi? Şimdiden teşekkürler, saygılar. @epica59 @kandes22
  9. ugo.

Yeni alınan bilgisayara önce ne yapılmalı?

Arkadaşlar merhaba iyi forumlar. İtopyadan aldığım DA-Sistem4 geldiği zaman windows kurup ardından bios güncellemeyi ve driverları kurmayı düşünüyorum. En son driverları kurduktan sonra ne yapmalıyım işlemci testi v.b şeyler dediler itopya yapıp gönderir mi yoksa ben mi yapacağım o testi bilgisi...
Geri