Arama sonuçları: *

1. Reaper

Eldeki Sistemi Güncel Sistemler İle Değiştirmek İstiyorum Yapılır Mı?

Merhabalar, Ekim 2019'da her parçasını özenle seçtiğim sistemim hala işimi görüyor (ağırlıklı olarak CS oynuyorum). PS5'im de mevcut ancak rahat biraz batıyor bana. Sistemi güncellesem mi yoksa komple satıp yeni bir sistem mi alsam bilemedim. Sistemi satsam ne kadara gider sizce? İşlemci i7...
  2. Reaper

25-30k Bütçeyle Sistem Önerisi

sistem oneriniz var midir? Simdi mi alinir biraz daha beklenir mi?
  3. Reaper

35.000-40.000 TL sadece kasa sistem onerisi

Ekran karti nvidia olacak sekilde yardimci olur musunuz? 4000 serisi olmasi daha iyi olur.
  4. Reaper

Sistemimi Satıp Hazır Sistemlerle Güncellemek Mantıklı Olur Mu?

Aşağıdaki sistemimi 13-14k arası satıp o bütçede yeni bir bilgisayar almak sizce ne kadar mantıklı olur? Msi Z390-A Pro anakart İntel i7-9700k işlemci Msi RTX 2060 Gaming Z ekran kartı Crucial Ballistix 8x2 3000mhz cl16 250 gb sata ssd 1 tb hdd Xigmatek Aurora 240 mm sıvı soğutucu Xigmatek...
  5. Reaper

Sistemimi satip bu fiyata yeni sistemi almali miyim?

Arkadaslar selamlar, Sistemim bu: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-ust-duzey-oyuncu-kasasi-rtx2060-974987823/detay Bu fiyattan bu sistemi satip, alttaki sistemi alttaki fiyattan almali miyim sizce...
  6. Reaper

Sistemim ne kadar eder?

Merhabalar, ise basladigim icin cok fazla oyun oynayamiyorum. Satip daha orta halli bi seyler bakabilirim ya da laptop alabilirim. Sizce sistem ne kadar eder? Intel i7-9700k Islemci Msi Geforce RTX 2060 Gaming Z Ekran Karti Msi Z390-A Pro (4400 mhz) Anakart Xigmatek Aurora 240 mm Sivi Sogutucu...
  7. Reaper

İş yeri için kasa tavsiyesi

Genel olarak teknik çizim yapılacak ve office programları kullanılacak. Kullanılacak programlar SolidWorks, AutoCAD, Autodesk İnventor, ANSYS gibi programlar. Bu tarz programları uzun vadede çalıştıracak ve depolaması da fazla olan bir sisteme ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  8. Reaper

14k monitör kulaklık dahil pc toplama

Selamlar dostlar, arkadaşımdan fare ve klavye alacağım geriye 14 k kalıyor. Bir kuruş arttıramıyorum. Bir kasa, monitör ve kulaklık önerir misiniz?
  9. Reaper

8-9k bütçeyle monitör dahil pc toplamak

Merhaba dostlar, arkadaşım pc toplayacak ve benden yardım istedi. Ben de size bir sorayım dedim. 8-9K bütçe ile monitör dahil sistem toplamak istiyorum. Klavye fare kulaklık bi şekilde başta halledilir. Onların upgradeleri daha rahat oluyor. Yardım ederseniz sevinirim.
  10. Reaper

Düşük fiyatlı yüksek performanslı ekran kartları

Arkadaşlar selamlar, ben yaklaşık 1 sene önce 12 bin liraya bir sistem toplamıştım. Sistemin de ana parçaları şöyle; İntel i7-9700k MSİ Z390-A Pro MSİ RTX 2060 Gaming z 6GB Bu üçüne yaklaşık 7 bin lira civarı bir fiyat vermiştim. Ancak şimdi görüyorum ki şuanki piyasada bile bazı arkadaşlar 7...
  11. Reaper

Sizce sistem nasıl?

Yeni sistem toplayacağım. Düşündüğüm parçalar da bunlar. Bu fiyata daha iyisi ya da aynı performansa daha uygunu var mıdır? Asıl amacım oyun oynamak ve şimdi de yayın açmayı düşünüyorum. Arada da video editleme gibi işlerim oluyor. Islemci: Intel i7 9700k Anakart: Msi Z390-A Pro Ekran...
Top Bottom