Arama sonuçları: *

1. B

Arkadaşlar Parçalar Uyumlu Mu ?

Arkadaşlar bu parçalar birbirine uyumlu ve daha iyisi olabilir mi ?
  2. B

Elimde Bir Kaç Parça Var Onlarla Bilgisayar Toplayabilir Miyim ?

Arkadaşlar elimde ddr3 intel h81c anakart birde ddr3 8 gb 1600 mhz ram var bunların üstüne ekleyip pc toplanabilir mi ?
  3. B

Bilgisayarımı Satsam Ne Kadar Eder ?

Arkadaşlar bilgisayarımı satıp üstüne ekleyip ileriye dönük bilgisayar almak istiyorum fakat kaça satarım hangisi uygun olur bilemiyorum sistem özellikleri aşağıdadır. İşlemci : İ5 4210M Ekran Kartı : Gt 340 (Sahte) Anakart : İntel H81C Ram : Ddr3 8 gb 1600 mhz ram Ssd : 220 Gb AdataSu 630 Psu...
  4. B

Beyler Sistem Önerisi Bütçe 2500 Tl En Fazla 3000 Olur

Arkadaşlar başlıktaki gibi önerilerinizi bekliyorum en fazla 3000 tl olur uzun vadede ekleme yapamıcam çok performans versin gta 5 lol cs go valorant sea of thieves akıcı oynatsın yeterli :D
  5. B

Ryzen 3 3100 + Gt 1030 Mu Ryzen 5 3400g Vega 11 Mu ?

Arkadaşlar ikisi arasında kararsız kaldım yardım ederseniz ileriye dönük bir sistem istiyorum ikiside nerdeyse aynı fiyata denk geliyor apu bu arada 2x8gb ram düşüncelerinizi bekliyorum.
  6. B

Apu Sistem Ne Kadar Dayanır ?

Arkadaşlar apu sistem almaya veya 750 ti li sisteme yetiyor ama o daha pahalı apu almak istiyorum ama çok götürmez ekran kartlı sistem daha iyi felan diyorlar sizce değer mi bir de ne kadar götürür beni uzun götürtmesini isityorum
  7. B

Apu Sistem Önerisi 3000 Tl

Beyler bilgisayar alıcağım ama bu ekran kartları hiç iç açıcı değil ve apu almaya karar verdim ekran kartı sonra alcam tabii ki de ama öneri lazım 3000 tl bir tane buldum pollux 3 apu fakat daha iyileri toplanır diye düşünüyorum . Oynayacağım oyunlar lol csgo valorant gta 5 1-2 yıl dayansın...
  8. B

2. El PC Toplama Tavsiyesi 2000-2500 TL

2. el pc toplama tavsiyesi istiyorum bütçem 2000 ile 2500 arası gta 5 açan 60 fps+alabilen darboğaz yapmayan güzel 240 gb ssd olmasa iyi olur yardımcı olursanız sevinirim
  9. B

3000-3500 TL Arası Sistem Toplama Tavsiyesi

3000-3500 TL lik bir bütçeyle bir bilgisayar toplamak istiyorum f/p olarak ve gta 5 de iyi bir fps alsın istiyorum. Tavsiyelerinizi Bekliyorum.
Top Bottom