Arama sonuçları: *

1. Niki Lauda

Bu sistemin ikinci el piyasasında değeri nedir?

Herkese merhaba arkadaşlar. Aşağıda bilgileri bulunan sistem, monitör ve aksesuarların hepsini paket halinde satmak istiyorum. Herhangi bir parçada veya aksesuarda bir sorun bulunmamakta. Sadece direksiyon setinin pedal bölümünde fren kısmımın alt plastiğinde 2-3cm'lik bir kırık mevcut. Fren...
  2. Niki Lauda

25.000 TL bütçeye sistem önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba. 25.000 TL bütçeye sistem önerilerinizi bekliyorum. Forza Horizon 5, God of War, Call of Duty vb. oyunları sıkıntı yaşamadan oynamak istiyorum. En yüksek ayarlarda oynamak gibi bir derdim yok. Sistemim sorunsuz oynatsa bile bazı oyunları orta seviyede oynayabilirim. Bütçe biraz daha...
  3. Niki Lauda

Hangi sistem daha mantıklı?

Herkese merhaba arkadaşlar. İtopya.com indirimleri gelmişken bilgisayar ihtiyacımı daha fazla ertelememe kararı aldım. İki sistem üzerinde kararsızım. Ben Forza Horizon 5, ETS2, God of War, Call of Duty tarzında oyunlar oynayacağım. En yüksek ayarlarda oynamak gibi bir derdim yok. Ama en düşük...
  4. Niki Lauda

Çözüldü✓ Satılık hazır sistem (MSI RTX 2070Super)

İlan linki : https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-msi-rtx-2070super-ryzen-7-3700x-asus-b450-pro-16gb-ram-1123932830/detay Ekran Kartı : MSI RTX 2070Super İşlemci : Ryzen 7 3700x Anakart : Asus b450 Pro Ram : 16GB 3800 Mhz Depolama : 256 SSD ve 3 TB...
  5. Niki Lauda

16K Hazır Sistem Önerisi.

AMD R5 5500 - SAPPHIRE RX6700 - GIGABYTE A520M-K - CRUCIAL 500GB SSD-16GB RAM https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5500-sapphire-rx6700-gigabyte-a520m-k-crucial-500gb-ssd-16gb-ram.html Herkese merhaba arkadaşlar. 16K bütçemiz bulunmaktadır. Alabileceğimiz en mantıklı sistemi almak istiyoruz...
  6. Niki Lauda

Çözüldü✓ Hangi sistem daha iyi?

Hangi sistem daha iyi?
  7. Niki Lauda

Çözüldü✓ Dört sistem arasında en mantıklısı hangisi?

Herkese merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim gibi bütçemiz 16.000 TL. Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum. Görüşlerini paylaşan dostlara şimdiden çok teşekkür ediyorum. TAA-101/AMD Ryzen 5 5500/ASUS Radeon RX 6500 XT OC DUAL 4GB/16GB DDR4/512GB M.2 NVMe SSD/GAMING BILGISAYAR...
  8. Niki Lauda

Yurtdışından getireceğim Gaming PC

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Geçen günlerde forumda birden fazla konu açarak kafamdaki soru işaretlerini sayenizde gidermeyi başardım. Yine daha önce açmış olduğum bir konuda bahsettiğim üzere yurtdışına çalışmaya gideceğim ve uzun yıllar sadece bayramlarda veya özel günlerde ülkeye...
  9. Niki Lauda

"Teknolojik Ürün Fiyatları" Dev Anket - Oylarınızı bekliyorum.

Ülkemizde teknolojik ürünler neden çok pahalı?
  10. Niki Lauda

Ekran Kartı ve İşlemci için bütçe 5K

Arkadaşlar konu başlığındada belirttiğim gibi. Ekran kartı ve İşlemci için 5K bütçemiz var. Her oyunu yüksek ayarda oynamak gibi bir beklentimiz ve isteğimiz yok açıkcası. Twitch'de yayın yapmayı düşünüyorum. Güncel ve sistem gereksinimi yüksek olan oyunları orta ayarda felan oynasamda olur. Ama...
  11. Niki Lauda

Bu sistem ile ilgili görüşlerinizi bekliyorum.

Ekran Kartı : XFX AMD Radeon RX 5500 XT THICC II Pro 8GB GDDR6 128Bit DX12 Gaming İşlemci : AMD Ryzen 5 3600 3.60GHz 35MB Anakart : Asus TUF GAMING B450M-PRO S AMD B450 Soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz mATX Ram : GSKILL 16GB (2*8GB) Trident Z Neo RGB 3200 MHz CL16 DDR4 Dual Kit Soğutucu : MSI MAG...
  12. Niki Lauda

Twitch Yayını PC için fiyat önerisi.

Herkese merhaba arkadaşlar. Hepinizin görüşünü almak istiyorum. Ben bir PC toplamak istiyorum. 2K - 4K gibi takıntılarım yok. İstediğim şu güncel bütün oyunları oynayacaklarımı bilgisayarıma kurduğumda ayarlar kısmına geldiğimde görüntü ayarlarını en iyi seviyeye getirip akıcı fps sorunu...
Geri