Arama sonuçları: *

1. Huseyinatik

15000 TL Sistem Önerisi

Arkadaşlar merhaba. 12.000-15.000 TL arası bir sistem toplamak istiyorum. En performanslı sistem önerilerinizi bekliyorum. Oyun odaklı bir sistem olmasını istiyorum. Teşekkür ederim.
  2. Huseyinatik

Zalman Wattgiga K550 PSU nasıl

https://www.incehesap.com/zalman-wattgiga-k550w-zm550-gvii-550w-power-supply-fiyati-45899/ Arkadaşlar güvenelimidir Önerir misiniz?
  3. Huseyinatik

Fiyat performans PSU önerisi

https://www.incehesap.com/hiper-zoe-3x120mm-rainbow-gaming-atx-500w-kasa-fiyati-47523/ Arkadaşlar bütçem kısıtlı bu alınır mı? Kaliteli midir? İçindeki PSU güvenilir midir? 350-450 Arası 500-550 W kaliteli fiyat performans önerilerinizi bekliyorum. Lütfen yardım edin.
  4. Huseyinatik

Teknogenetik güvenli mi?

Arkadaşlar teknogenetik diye bir sayfa var. Pc toplama sitesi. Toplayan var mıdır ve güvenilir bir yermi?
  5. Huseyinatik

450 ₺ En iyi fiyat performans PSU

Arkadaşlar 500 550 W güç kaynağı lazım en güvenilirleri hangisidir. İNCEHESAPtan alacağım bu arada 350 450 bütçem var.
  6. Huseyinatik

İnce Hesapta sorun yaşayan var mı

İncehesaptan pc toplayadım ama bazı şikayetler var. Aranızda incehesap la sorun yaşayan var mı? İnce hesap güvenilir midir?
  7. Huseyinatik

Gamepower psu alınır mı?

Genelde alınmaz diyorlar ama incehesaptan hazır sistem alacağım için başka seçeneğim yok.Var mı alıp sorun yaşayan? C4 falan diyorlar ama s
  8. Huseyinatik

Rx 5500xt 550W Yeter mi

Beyler lütfen yardım edin XFX RX5500XT İLE RYZEN 5 3500X Sisteme CORSAİR VS550W Almayı düşünüyorum yeter mi? Bu psu yu önerir misiniz?
  9. Huseyinatik

RX5500XT RYZEN 5 3500X İkilisi darboğaz yapar mı?

Xfx RX5500XT ile RYZEN 5 3500X nasıl bir ikilidir darboğaz yapar mı?
  10. Huseyinatik

5000 TL Sistem tavsiye

Arkadaşlar incehesaptan siz önerdiğiniz için siparişimi vericem sistemim nasıl yorumlayın B450M S2H V2 ANAKART AMD Ryzen 5 3500X İŞLEMCİ XFX RX5500XT 8GB EKRAN KARTI ADATA 8 GB 3000 MHZ RAM TOSHİBA KIOXİA 240 GB SSD GAMEPOWER KASA GAMEPOWER 550 W PSU Arkadaşlar 550 W yeterlimidir ve...
  11. Huseyinatik

PC toplanacak ADAM gibi site

Arkadaşlar param hazır Lakin güvenebileceğim bir site bulamadım hangi sitenin müşteri hizmetlerini arasam veya yorumlarına baksam saçmalıktan ibaret. Var mı aranızda yakın zamanda PC toplayan ve güvenilir olduğunu düşünen bir site. Lütfen Sadece alanlar ve bilgisi olanlar yardım etsin. Bir...
  12. Huseyinatik

incehesap güvenilir mi

Hakkında bir çok şikayet var fakat itopyaya göre ucuz.Sizce güvenilir mi aranızda alışveriş yapan var mı.
  13. Huseyinatik

PC toplanacak en güvenli site hangisi

Arkadaşlar 5000 tlm var param hazır sistemim hazır yalnız alacak yani güvenecek site bilmiyorum.Gaming.gen.tr ucuz ama oradan neredeyse herkes şikayetçi.Itopya desem tek tek toplayacağım için kazık bi fiyata geliyor.Nerden alacağım hiç bilmiyorum.Aldıktan sonra arayıp karşımda muhattap...
  14. Huseyinatik

Gaming.gen.tr güveniir mi

Blade 3100 alacağım ama gaming.gen.tr güvenilir mi bilmiyorum.Bilgisi olanlar lütfen yazsın.
  15. Huseyinatik

İtopyadan kasa toplanır mı

Arkadaşlar sorunun birçoğunuza acayip geldiğini biliyorum fakat ekşisözlük'te itopya hakkında birçok olumsuz yoruma rastladım bende bir sorun yaşamamak adına bu formu açmaya karar verdim itopyadan bilgisayar toplanır mı toplayanlar sıkıntı yaşamış mı öğrenmek istiyorum toplanmazsa Hangi siteden...
  16. Huseyinatik

RX5500 XT'de hangi markayı seçmeliyim

Arkadaşlar bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun çok kararsızım ekran kartı konusunda modelimi belirledim ama hangi markayı seçmeliyim bilmiyorum. 1. Xfx RX5500 XT 8Gb 2. Saphirre RX5500 XT 8Gb Bu iki markayıda tam bilmiyorum alırsam ve bozulursa Türkiyede servisleri felan var mıdır ve alınmaya...
  17. Huseyinatik

5000 TL'lik en iyi oyun bilgisayarı tavsiyeleri

Böyle bir başlığın olduğunu bildiğim halde yeni bir başlık açmak istedim çünkü bu konu benim için önemli. Uzun zamandır hayalini kurduğum sistemi toplamaya çok az kaldı 5000 TL bandında oyuncu bilgisayarı olarak toplayabileceğim güzel sistem hangisidir? Herkes fikrini belirtirse çok memnun...
Geri