Arama sonuçları: *

1. Lagrima

Eski bilgisayarımın ederi ne olur?

Merhaba yeni sisteme geçtiğim için eskisini satmayı düşünüyorum. Sizce ne kadara satabilirim? Sistemin özelliklerini fotoğrafla atıyorum. Bilgisayarda sanırım virüs var şu anda o yüzden ssd vs çok yavaş. Format atınca düzelir diye ümit ediyorum. 1tb harddisk 120 gb ssd var.
  2. Lagrima

20000-25000 arası masaüstü bilgisayar önerisi

Hem oyun oynayan hem de müzikle uğraşan biriyim yani ekran kartı kadar ssd ve işlemcinin de iyi olması gerekiyor benim için. Ssd ve işlemci için 4060'tan feragat edip 3060 da kullanabilirim. Teşekkürler...
  3. Lagrima

rx 6700 xt Sistem tavsiyesi

Evet öncelikle piyasanın kötülüğünden başlamak istiyorum. Malum fiyatlar aldı başını gidiyor ether zaten ayrı kafalarda 4000 dolara yaklaşıyor. Ben yazın bir sistem toplayayım dedim çünkü bu sene benim sınav senem ve affedersiniz öküz gibi çalıştım. Aslında henüz liseye yeni başlayacağım ve...
  4. Lagrima

Rtx 3060 sistem önerisi

Normalde 3060ti sistem toplayacaktım lakin bu ekran kartı sorunu çıktı.Haziran gibi almayı düşünüyordum,şimdi mecburen hazır sistemlere yönelmek durumunda kaldım. Benim için vazgeçilmez parçalar : samsung evo 970 ryzen 5600x gskill trident z 2x8 3600Mhz rtx 3060 td 500 Sıvı soğutma konusunda...
  5. Lagrima

Bilgisayar montaj yardım

Bilgisayar toplamayı düşünüyorum ama montaj hakkında hiç bilgim yok. 2 aydır montaj rehberleri izliyorum az çok bilgi sahibi oldum. Lakin hiç fiziksel deneyimim olmadı. Bazıları sıkıntı çıkar parçalarda bilgisayarcıya götür diyor. Bazıları itopyadan al diyor itopya ayrı rezalet zaten. Ben ne...
  6. Lagrima

Bu parçalar nasıl olmuş?

Yaza doğru kasa toplamayı düşünüyorum aklımda şöyle parçalar var. Ryzen 5 5600x GIGABYTE 3060ti cooler master masterliquid ML240L sandisk ultra 1 tb ASUS TUF gt301 ASUS TUF b450 PLUS ripjaws 16 gb 3600 Mhz sizce değiştirmem gereken kısımlar var mı?
  7. Lagrima

Bu parçalar nasıl olmuş?

Bu sistem nasıl olmuş? Önerebileceğiniz şeyler nedir?
  8. Lagrima

Bu parçalar nasıl olmuş

Arkadaşım PC almayı düşünüyor ve böyle bir sistem toplamış. Sistemin eksikleri olduğunu söyledim sizce nasıl olmuş?
  9. Lagrima

3060 ti sistem önerisi

Bütçem 11000 TL bu fiyata alabileceğim en iyi ekran kartının 3060 ti olduğunda karar kıldım.sizin başka bir öneriniz varsa yazabilirsiniz.
  10. Lagrima

11.000 TL sistem önerisi

Bütçem 11.000 TL monitörsüz bir PC toplamak istiyorum.
  11. Lagrima

Topladığım Ryzen 5 3600 + GTX 1660 Ti sistem nasıl?

Merhaba bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum hayalimde bazı şeyler canlandı, hatta vatan bilgisayar sihirbazı üzerinden bir tane topladım. Topladığım bilgisayar fotoğraftaki parçaları içeriyor. Acaba bu bilgisayarda nasıl bir değişiklik yapabilirim? Değiştirdiğimde performansı arttıracak bir...
Geri