Arama sonuçları: *

1. Ademmk

10.000 TL BÜTÇE İLE KASA TOPLAMA

Merhaba arkadaşlar, 10000 TL bütçe ile kasa tavsiyesine ihtiyacım var. Sistemde 250gb M2 SSD ve 1 TB sata SSD olması gerekiyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca bu akşam alıcam, indirim veya dolar gibi şeyleri beklemeyeceğim. 1604934040 Yok mu tavsiye ?
  2. Ademmk

RTX 3000 SERİSİ GAMEGARAJDA SATIŞTA

Merhaba arkadaşlar, RTX 3000 serinin ilk defa Türkiye'de satışını gördüm. Palit ve inno3d markalarının RTX 3000 serisi modelleri GAMEGARAJ'da hazır sistemlerle birlikte satışa sunulmuş. Heyecanlandım açıkçası. Bunun dışında satışını Türkiye içinde görmemiştim...
  3. Ademmk

Gamegaraj'dan sistem alan var mı?

Öncelikle herkese iyi forumlar. Gamegaraj'dan son 1 ay içinde aquaris veya pollux serisinden yeni sistem alan arkadaşlar varsa psu'nun ve önden kasanın fotosunu çekip atabilecek var mı? Ben aquaris 5an modelini aldım fakat 450w(%95 ihtimalle) PSU ve pollux serisi kasa ile birlikte geldi. Bana...
  4. Ademmk

Gamegaraj aquaris 5an

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar. Geçen hafta gamegaraj sitesi üzerinden aquaris 5an modelini satın almıştım (bazı değişikliklerle birlikte). Kasa elime geçti , bir süredir kullanıyorum . Şuan farkettim ki benim aldığım modeldeki kasayı değil , daha alt modelde kullandıkları kasayı...
  5. Ademmk

Yeni Toplama PC

Merhabalar öncelikle herkese, Arkadaşlar yeni bir PC aldım ve özelliklerini aşağıya yazacağım. Önerileriniz veya düşünceleriniz varsa merak ediyorum. R5 1600 12nm Biostar B450MH 3200MHZ OC Palit GTX1660 SUPER GP OC Crucial Ballistix 8GB 3200 MHZ Game Garaj 550 80+ bronze kasa(3 ön 1 egzoz RGB...
Geri