Arama sonuçları: *

1. K

20K bütçe sistem önerisi.

Merhaba arkadaşlar 25K bütçem var tüm sistem dahil. Monitor ve çevre elemanlarına 5k ayırdım. Kas için max20K bütçe var güzel F/P bir şey önerirseniz çok sevinirim.
  2. K

17K Laptop/Masaüstü önerisi

Arkadaşlar merhaba 17K bütçem var maksimim ve kendime laptop, kardeşime masaüstü almak istiyorum. Laptop daha güçlü olucak. Benim kafamda 11-12k laptop / 5-6k masaüstü var. 0 zor olacağı için 2. El önerilerinizi daha çok bekliyorum teşekkürler...
  3. K

Bu sistem alınır mı?

Arkadaşlar merhaba, bi bilgisayar alıcaktım letgoda gezerken uygun bir sistem gördüm fakat ekran kartı tek fanlı olduğu için alıp almama konusunda çok tereddütte kaldım bi size sormak istedim. Ryzen 5 1600af 8 ram 256 ssd 1tb hdd Gtx 1650 super 4 fb (Asus tek fanlı) Gamepower 550w kasa ve psu...
  4. K

Bu parçalar nekadar eder?

Arkadaşlar merhaba bilgisayarımı parçalayıp apu+laptop yapma planım var ama aşşağıdaki parçaları nekadara satmalıyım ona karar veremedim. Bide sizce bunu yapmak mantıklı olurmu? Asus dual gtx 1060 3 gb Asrock b450m steel legend Ryzen 5 3600 Sandisk Ultra 3D 500gb Sata ssd
  5. K

4000₺ Apu sistem tavsiye

4000₺ Apu sistem tavsiyesi istiyorum toplama veya hazır olabilir. 2. El düşünüyorum
Top Bottom