Arama sonuçları: *

1. Y

Topladığım Sistem Nasıl

Sayın Arkdaşlar bütçeme uygun fiyat performans olarak topladığım sistemim nasıl?Gta csgo vs gibi oyunlarda ortalama kaç fps alırım? Arkdaşlar fiyat düşmesi için öneriniz varmıdır kısmamı istediğiniz bir parça öneriniz varmıdır? İşlemci:Amd Ryzen 3 3100 soket AM4 wraith Soğutucusu...
  2. Y

Topladığım Sistem Nasıl ?

Sayın Arkdaşlar bütçeme uygun fiyat performans olarak topladığım sistemim nasıl?Gta csgo vs gibi oyunlarda ortalama kaç fps alırım?
  3. Y

Ryzen 5 1600 AF + GTX 1650 sistemde değişmesi gereken bir şey var mı?

Arkadaşlar sizce nasıl bi sistem değiştirmemi önerdiğiniz parçalar varmı? Bütçemede uygun bir sistem.
  4. Y

Ryzen 5 1600 AF + RX 5500 XT Sistem Toplama

Sayın arkadaşlar sizin tavsiyeleriniz dahilinde monitör dahil 6000 tl bütçem ile sistem yaptım nasıl? Değiştirmemi önerdiğiniz parçalar varmı?
  5. Y

Sistemim Nasıl Öneri Bekliyorum

Sayın arkdaşlar monitörle birlikte bütçem 6000 öneriniz varmıdır Fiyat Performas nasıl olur güncel oyunlarda nasıl olur önerilerinizi bekliyorum Teşekürler
  6. Y

pc nerden toplanır yardım

Sayın Arkdaşlar. Sistem sizce en iyi güvenilir nerden toplanır?Ben itopya düşünüyorum. önerebiliceğiniz yerler nelerdir?Vatan,teknosa gibi teknoloji marketlerinden pc toplamak mantıklımıdır?
  7. Y

Pc toplama tasiyesi yardım

SAyın Arkadaşlar 950 tl ye monitör aldım. Bütçem 6000 sistem önerisi yaparmısnız lütfen Fiyat/Performans
Top Bottom