Arama sonuçları: *

1. H

98 Bine topladığım sistem yorum hk.

Ekteki resimdeki sistemi parçaları sizce nasıl sıkıntılı bir parça varsa daha kurmadım iade edip değiştirebilirim. Yazmayı unutmuşum sıvı soğutma Thermalright Frozen Warframe Pro 360 Black ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu - 4500 TL
  2. H

Project zero kasa toplama

Merhabalar, Son zamanlarda popüler olan sıfır kablo project zero kasa toplamayı düşünüyorum sepete eklediğim ürünler aşağıdaki gibi, ekle veya çıkar dediğiniz parçalar varsa degerlendirebilirim MSI MAG PANO M100R PZ 4x ARGB FANLI mATX GAMING Kasa MSI B650M PROJECT ZERO AMD B650 Soket AM5 DDR5...
  3. H

Komple parça toplama sistem önerisi 4070ti super

Merhabalar, Elimde lansmandan alınan MSİ 4070ti super ekran kartı (30000 TL) ve dün gaming gecesinden aldığım msi b650m gaming WiFi anakart(5600 TL) bulunmaktadır. Bugün gerek forumumuzu araştirarak gerekse kendim arastirdiğim aşağıdaki şekilde msi sistem dizmek istiyorum. F/p olarak sizlerin...
  4. H

Toplama bilgisayar iade hakkı hk.

Merhabalar incehesap dan kendim parça toplayarak sistem montajlı sipariş verdim ancak daha sipariş hazırlanırken bu şekilde mesaj attım iade hakkınız yok demişler. Bu tarz montajlı sistemlerde kargo geldikten sonra işlemci ile ekran kartını 15 gün içerisinde koşulsuz iade hakkımız olmuyor mu...
  5. H

Gaming gecesi topladığım sistem

Merhabalar, Laptop dan masaüstüne geçmek istediğimden bugünkü indirimlerle böyle bir sistem dizdim çok fazla anlamıyorum ama uzun bir süre götürür mü beni 8900 TL'ye geldi Şimdiden teşekkürler
Geri