Arama sonuçları: *

1. SafakB

Ürünlerin İkinci El Değeri Hk.

Merhaba, Aşağıdaki ürünleri ikinci el olarak X bir sitede listelemek istiyorum ancak fiyatlandırma konusunda hiçbir fikrim yok açıkçası. Ürünler: ASUS B450M K II: 2 Adet Ryzen 5 3500: 1 Adet ASUS GTX 1650 Phoenix Tek Fanlı: 1 Adet XPG Gammix D30 8 GB DDR4 3200MHz CL16: 4 Adet Sizce bu...
  2. SafakB

AM5 İşlemci ve Ram Önerisi.

Merhabalar, Yakın zamanda am5 geçiş sağlamak için parçalar almaya başladım ve aşağıda link olarak bıraktığım anakartı satın aldım. Ancak işlemci ve ram modülleri konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum işlemci olarak aklımdaki ürün Ryzen 5 7500 ram kısmında ise 2x16 32 GB DDR5 bellek arayışım var...
  3. SafakB

7.500TL Bütçe İle PC Toplama

Merhabalar 7.500 TL Bütçe ile bilgisayar toplamak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum.
  4. SafakB

10400F + GTX1660S Sistem Alınır mı?

Merhaba hocalarım https://www.vatanbilgisayar.com/intel-10400f-evga-gtx1660-super-gigabyte-h410m-h-kingston-480gb-8gb.html bu sistemi almayı düşünüyorum sizce sistemde parça olarak kalitesiz bir şey varmı? Not : VatanPC Den almak zorundayım.
  5. SafakB

Stok durumları ne zaman düzelir?

Merhaba arkadaşlar Vatan PC fibabanka kredisi ile OEM sistem almayı düşünüyorum ancak hiç bir şeyin stoğu yok. Şehrimdeki vatan pc ye gittiğimde bitcoin sebebi ile ekran kartı stoklarının eridiğini söylediler sizce bu stok sorunu Vatan PC de ne zaman düzelir ne yapmalıyız?
Top Bottom