Arama sonuçları: *

1. spinner41

50.000 TL Monitör Dahil Sistem

Herkese selamlar, Başlıkta da görüldüğü üzere 50 bin TL'ye monitör dahil sistem önerisi almak istiyorum. Ağırlıklı olarak hikayeli oyunlar oynanacak. RDR2 vs. Daha uygun bütçelere de mümkünse olabilir ama üst limit 50 bin tl.
  2. spinner41

GameGaraj PSU'lari

Arkadaşlar çoğu kişi GameGaraj sitesinde PSU kısmına GameGaraj xxx 80+ PSU yazıyor diye markasını dandik bir şey zannediyor. Böyle bir şüpheniz varsa seçtiğiniz ürünün galeri kısmına gelip kasanın yandan çekilmiş fotosundan markasına bakabilirsiniz. Çoğu kasasında FSP kullanıyor. Sadece bir...
  3. spinner41

2500tlye Bu PC Alınır Mi

i5 2500 işlemci, 8gb ddr3 ram , 1050ti ekran kartı HDD PSU ne bilmiyorum ama eğer ideal bir PSU ve HDD , SSD varsa alınır mı ?
  4. spinner41

Bilgisayar Parçaları Stok Durumu Ne Zaman Düzelir?

Bilgisayar parçalarının stokları bitiyor. Malum virüsten dolayı fakat ne zaman yenilenir? Bilgisi olan varsa yazsın lütfen.
  5. spinner41

4GB RAM , Q8300 ,GT 1030 CSGO

Arkadaşlar uzun süre yeni PC alamayacağım için bu sistemime ekran kartı ve ram takip CS oynamayj düşünüyorum. Sadece csgo düşük ayarlarda 1280x960da tüm maplerde 60fps altına inmeyecek bir upgrade yapmak istiyorum. elimdeki PC: ddr2 anakart markası eps modelini bilmiyorum. 2gb 800mhz ram quad...
  6. spinner41

Nisan Ayı 3000TL Bütçe PC Önerisi

En fazla 3 bin TL . Tüm bileşenler aynı siteden olması gerekiyor. Monitör dahil değil. Biliyorum 3k sistem toplama hakkında bir sürü konu açıldı fakat her hafta her ay fiyatlar değişiyor. Buna istinaden yeni konu açma gereği duydum. Şimdiden teşekkürler.
  7. spinner41

İnce Hesap Gaming Gecesi

https://www.incehesap.com/superior-gold-webtekno-r5-2600-fiyati-44977/ Arkadaşlar bilgisayar güzel bir indirimde. 2600tl bandına indirerek çok iyi bir fiyata R5 1600 , rx570 sistem alabilirsiniz. Özelleştir kısmından downgrade yaparsanız çok daha uygun fiyata getirebilirsiniz.
Geri