Arama sonuçları: *

1. Akif Erdem

Bu Bilgisayarı bu fiyata satmak mantıklı mı?

Merhabalar arkadaşlar sistemi 14k ya koymuştum bu fiyata bu şehirde başka yok (Samsun) anlaştık 14k ya salı günü alacak arkadaş satıp daha iyisini alacağım fiyat nasıl sizce GPU : AsRock Challenger D RX 6600 CPU : R5 3600 ANAKART : MSİ B450M-A Pro Max SSD : Kingston 240 GB M2 RAM : 2x8 Xpg...
  2. Akif Erdem

Bilgisayarım ne kadara gider?

Hayırlı geceler arkadaşlar , kasamı ilana koyacağım yenisini alacağım bu sistem kaça gider çok abartmadan veya çok öldürmeden. Şimdiden teşekkürler GPU : AsRock Challenger D RX 6600 CPU : R5 3600 ANAKART : MSİ B450M-A Pro Max SSD : Kingston 240 GB M2 RAM : 2x8 Xpg Gammix D30 KASA : Vento Vg04f...
  3. Akif Erdem

Bilgisayarım 2. el ne kadar eder?

Merhabalar arkadaşlar, bilgisayarımı satmayı düşünüyorum ne kadar eder acaba? Samsun'da yaşıyorum elden satmayı düşünüyorum. R5 Pro 4650G İşlemci ASRock Challenger RX 6600 Ekran kartı MSİ B-450 M-A Pro Max Anakart XPG 2x8 16GB 3200MHz Ram Kingston 240 gb m2 ssd 1 TB HDD Vento VG04F Kasa...
  4. Akif Erdem

30-35 K HAZIR SİSTEM TAVSİYESİ.

Bir arkadaşa bakıyoruz internetten hazır sistemler şuan fp bandında neler var bu fiyata yardım lütfen
  5. Akif Erdem

Bu sistemi sipariş ettim nasıldır?

Merhaba inventustan bu sistemi siparis ettim az önce daha önce alan varmıydı kaç güne gelir nasıl parçaları falan (1x8 ram aldım biliyorum ama bütcem yetmedi şuanda yakın zamanda birtane daha alacağım) birde en altta sadece canik samsun yaziyor tam adres vermiştim ama bir sıkıntı olmaz değil mi?
  6. Akif Erdem

4000- 5.000 TL SISTEM ÖNERİSİ

Merhabalar yakın zamanda sistem toplamak istiyorum. Bütcem pek yok ama hani apu vs. olursa seneye ekran kartı ekleyebilirim.Abdullah abi v4.5 gibi bir sistem daha çıkarırmı? Düşüncelerinizi bekliyorum,her türlü öneriye açığım. Şimdiden teşekkürler.
  7. Akif Erdem

2. EL SİSTEM ALINIR MI?

Merhabalar ben bu sistemi 2. El olarak buldum.Ancak bana ucuz geldi sadece soğutucusu 800 tl den başlıyor.Sizce alınır mı ? https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-apu-sistem-1031464637/detay (fotoğraf temsilidir satıcı belirtmiş.
Geri