Arama sonuçları: *

1. H

Sistem açılmıyor yardım

Tüm montaj ve kablolamaları doğru şekilde yaptım.(RGB modülü hariç) power tuşuna bastım tüm fanlar ekran kwrtı işlemci çalışıyor 10 dk dir ama görüntü yok. Sizce neyi yanlış yaptım ?
  2. H

İşlemcii montaj yardım

Merhaba arkadaşlar amatör olmama rağmen cesaret edip kendi sistemimin montajı kendim yapmaya çalışıyorum. Ancak okları denk getirmeme ve işlemciyi doğru takmama rağmen işlemci soket kolu kapanmıyor. Kapatıyorım geri kalkıyor. Lütfen yardım edin sorun ben de mi ? Anakart: gigabyte b450m s2h V2...
  3. H

Sharkoon RGB LIT 100, RGB kontrolcü bağlantısı

Merhaba arkadaşlar, kendime farklı farklı yerlerden OC topladım ve şimdi montaj sırası geldi. Bu konu da oldukça amatörüm ama interttem baktıkça çoğu bağlantı işini hallettim. Ancak şu RGB kontrolcü PSU bağlantosı işini çözemedim. Fanların adreslenebilir modülleri kontrolcüye bağladım ama şemada...
  4. H

Ryzen 3 3100 ve gigabyte b450m s2h

Merhaba, Ryzen 3 3100 işlemcim için tavsiyeler üzerine gigabyte b450m s2h anakart sipariş ettim. Ancak anakartın özelliklerin de "AMD Ryzen desktop 2000 ready" yazıyor yani 2. nesil işlemcilerle uyumlu. Bir kaç yerde görüntü almada sıkıntı yaşarım diye okumuştum. Sizce sıkıntı yaşar mıyım yoksa...
  5. H

Ryzen 3 3100 + GTX 1660 SUPER sistem uyumlu mu? Sistem için tavsiyeleriniz var mı?

Merhaba arkadaşlar, öncelikle aranıza katıldığım için çok memnunum ve uzun süredir YouTube kanalının takipciyimdim. Uzun takipler ve araştırmalar sonucu ben de parça parça bir sistem topladım. En ucuz nerde bulduydam parça parça sipariş verdim. Sizce sistem uyumluluğu ve durumu nedir, nasıl ...
Top Bottom