Arama sonuçları: *

1. Kağan Walker

5 Bin Tl sistem önerisi

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar sonunda ailemi ikna edebildim ve bir bilgisayar alıcağım en fazla 5300e kadar çıkabilirim monitörü sonradan almayı düşünüyorum elimde şuanlık 75 hz kare bir monitör var :D ve ekran kartlı sistem önerirseniz sevinirim pek fazla bilmiyorum bilgisayar işlerinden...
  2. Kağan Walker

3600TL-4000TL Civarı sistem önerisi.

İyi günler elimde ki ps4 konsolunu 3600 TL'ye sattım sistem alıcağım bana apu veya ekran kartlı bir sistem önerebilir misiniz? Bide bir sorum olacak rx 550 4gb 1200af mi yoksa 4300ge li sistem mi daha iyi olur 4300ge ye ilerde ekran kartı takma şansım yok bütçem kısıtlı sizce hangisi alınmalı...
  3. Kağan Walker

Sizce Laptop mu almalıyım Masaüstümü?

Merhaba dostlar ben yaklaşık 5 senedir laptop kullanıyorum ve ekran kartı yetmemeye başladı Daha lise 1 öğrencisiyim ve babam bana bilgisayar alabilirim diyor Sizce oyuncu laptopu alıp üniversitede mi kullansam çünkü masaüstü fiyatları malum 6000e 1650superli sistemler satıyorlar sizce...
  4. Kağan Walker

Yeni çıkacak 3060lar sizce nasıl olacak?

Merhabalar ayın 25inde çıkacak 3060lar sizce nasıldır hangi ekran kartının gücünde olur veya ryzen 5 3600 la darboğaz yaparmı yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar babamı ikna ettim 7-8 bin civarında çıkarsa gamegarajdan almayı düşünüyorum.
  5. Kağan Walker

Abdullah Abinin yeni sistemi için komplo teorileri

Merhabalar Sizce sistem ne kadar olur bir komplo teoriniz var mı?
  6. Kağan Walker

9000 Tl Monitör Dahil sistem önerisi.

İyi günler aklımda şu sistem var ama sizce pahalı mı inventustan alma sebebim güvenilir olduklarını bildiğim için diğer siteler pek iç açıcı durmuyor (gamegaraj hariç)
  7. Kağan Walker

Aquarius 5T-10 sistem sizce alınır mı?

İyi günler herkese sistem topluyacağım ve 9k bütçem var bu sistemi almayı düşünüyorum ve bana doların düşmesini fiyatların düşmesini lütfen söylemeyin fiyatlar daha düşmez ve acelem var babamı zor zar ikna ettim sizce alınır mı? monitör olarakta bu:ASUS 23,6" VG24VQ TUF GAMING 1Ms 144Hz HDMI DP...
  8. Kağan Walker

Patriot ssdler neden bu kadar öneriliyor

Her sistem toplamada yardım istediğimde patriot burst ssdler öneriliyor cidden bu kadar iyi mi? Kaliteli mi?
  9. Kağan Walker

Bu Sistem nasıldır sizce?

Arkadaşlar 2 3 hafta içinde bu sistemi almayı düşünüyorum sizce bu sistem nasıldır? https://www.vatanbilgisayar.com/intel-10400f-msi-rtx2060-super-ventus-gpoc-b460m-a-pro-seagate-1tb-kingston-16gb.html 1609692544 Ve ssd hdd sıkıntım yok tam benlik sistem 240gb windowsa kadar yetsin ssd geri...
  10. Kağan Walker

10 Bin oyun odaklı monitör dahil sistem önerisi

Genellikle oyun oynarım ve örneğin 240gb ssd + 1tb hdd şeklinde önerirseniz sevinirim ssdnin olup olmaması çok önemli değil oyunlar için, windowsa yeticek kadar ssd ve oyunlarıda hdd ye atıcam öyle önerirseniz sevinirim monitör dahil. 1609516297 1080p monitör olsa yeter.
Top Bottom