Arama sonuçları: *

1. A

bu sistem alınır mı ?

arkadaşlar şuan bu sistemi almayı düşünüyorum içini değiştirdim sizce fiyat nasıl iyi mi alınır mı yoksa almayı önerdiğiniz başka sistem var mı
  2. A

Hazır sistem önerisi

Selam arkadaşlar monitör ile birlikte aralık ayı ortasında sistem almayı planlıyorum bütçem 25kdan yukarı çıkamıyor monitör alttaki model Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü bu monitör ile toplam 30kya gelecek sistem bana tahmini olarak hazır sistem olarak...
  3. A

Aralık ayında sistemlerin fiyatı düşer mi ?

Beyler planım az çok Aralık sonu almak şuan alamıyorum işe başlayınca alıcam çünkü itopya mı incehesap mı kararsızım sistem bekliyorum bütçem şuanlık 22000 buna monitör dahil değil öneriniz varsa yazabilirsiniz şimdiden teşekkürler
  4. A

4000 TL sistem alıyorum sizce nasıl

Millet 2. El böyle bir sistem alacağım yarın sizce nasıl HDD eklemem gerekiyor gibi bir de buna ekran kartı önerir misiniz 1650 olur mu fps artışı nasıl olur monitör dahil fiyata
  5. A

4000 TL sistem sizce iyi mi

Arkadaşlar en son 20k sistem bakıyordum durumum bu hale geldi 2. El 4000 TL sistem bakıyorum maalesef üstüne çıkamadım apu sistem bakıyorum zaten yaz olunca işte çalışıp ekran kartı alacağım varsa bursa içi bulursanız atabilir misiniz ben bunu buldum monitör de yok bende onu nasıl hallederim...
  6. A

4500 TL bütçe ile apu sistem

Arkadaşlar şimdilik 16 GB ramlik bir apu sistem alıp yazın ekran kartı taktırmayı düşünüyorum 2. El alicam 4500 TL'ye bulabilir miyim toplama alınmaz gibi duruyor 4500e kredi cekemiyoruz o yüzden bu durumdayım elden taksit ile de çok pahalı oluyor tavsiyelerinize açığım Monitor olarak hallederim...
  7. A

Bilgisayar tavsiyesi gerek tam bilmiyorum

Arkadaşlar öncelikle merhaba şartlar gereği internetten alamıyorum bilgisayar ve ne alırım pek de fikrim yok laptop daha uygun fiyatlı gibi geliyor gidip mağazadan alacağım nereden alırım bilmiyorum bütçe tam kesin değil o yüzden net bir şey veremiyorum (oyun için olucak ama) baktığımda bulduğum...
  8. A

5000-5500 Tl sistem kontrol-oneri

Merhaba dostlar 2 ay calisacagim ve toplam 5000-5500 tl bir butcem olacak.Boyle bir sistem almayi dusunuyorum.Apu sistemlerde 2 tane 8 gb ram almak onemli oldugu icin 2 tane ram yaptim.Eger 5500 tl olursa elimde 1 tb da hdd almayi dusunuyorum. Monitor olarak burdan aoc 21.5" 75hz 1 ms sectim...
  9. A

Hazır masaüstü sistem

Merhabalar bu ay veya önümüzdeki ay içinde maksimum 4000 TL civarı bir pc almayı düşünüyorum fiyata monitör dahil değil genelde oyun odaklı olacağı için ryzen tercih etmeyi düşünüyorum bir de i3 9.nesil eski kalıyor diyorlar fakat fps testine baktığımda gayet iyi duruyor karar veremedim öneri...
Top Bottom