Arama sonuçları: *

1. R

Sizce nasıl yarın alacağım

Yarın alacağım bütçem ortalama o civarlarda ve parçalarında kaliteli olmasını istedim öneri ve tavsiye eleştiri bekliyorum.
  2. R

Rtx 4060 ryzen 5 5600 sistem

bütçe maks 25 4060 ti olursa o da yanında da. şimdiden teşekkür ederim 1730387951 yada 22 23k ya alınabilecek en iyi sistem kasım indirimlerinden önce
  3. R

Küçük kasa istiyorum

Merhaba ben küçük bi kasa toplamak istyorum yani şu minik kasalardan normal kasanın 3/2 olanlar hem yer kaplamaması hemde ağırlık açısından bana yardımcı olacak.Perfonmasa gelince örnek olarak gta 5 de 50-60fps almak istiyorum.Ve kasa rgb olursa çok daha iyi olur şimdiden teşekkürler.
  4. R

Çözüldü✓ Odamda pavyon istiyorum

Merhaba ben RGB hastasıyım açıkçası ve kasa toplamak istiyorum dışarıdan bakılınca kasanın RGB yüzünden gözükmemsini fln istiyorum yani anlatabilmişimdir umarım zaten kasayı dizdikten sonra ekstra LED eklicem içine yani sizden istediğim 7000 liraya monitör hariç nerdeyse bütün parçalarda RGB...
  5. R

Çözüldü✓ Full RGB kasa istiyorum

Merhaba ben rgb hastasıyım açıkçası ve kasa toplamak istiyorum dışarıdan bakılınca kasanın rgb yüzünden gözükmemsini fln istiyorum yani anlatabilmişimdir umarım zaten kasayı dizdikten sonra ekstra led eklicem içine yani sizden istediğim 7000 liraya monitör hariç nerdeyse bütün parçalarda rgb...
  6. R

Mini bir kasa toplicam

Merhaba ben küçük bi kasa toplamak istiyorum yani şu normal kasaların 3/2 si olan kasalar varya onlardan sistem toplamak istiyorum güzel bitane yardımcı olursanız sevinirim.
  7. R

7000 TL bütçe Toplama Sistem Önerisi

Merhaba benim 7000TL bütçem var ve Gta 5 de 50-60fps alan bir pc toplamak istiyorum (gta 5 oynamak için değil perfomnması özetlemek için öyle söledim) yardımcı olursanız sevinirim rgb de olursa çok iyi olur
Geri