Arama sonuçları: *

1. S

5000 ₺ Ekran kartı, PSU ve işlemci önerisi

Asusun b450 f gaming anakartı var 3600mhz Ram (16GB) monitör 165hz bunlara uygun ve FPS ortalaması 150 olabilecek sistem önerisi(SADECE EKRAN KARTI,İŞLEMCİ VE PSU LAZIM) 1610813844 Anakart OC lu f gaming 2
  2. S

Sistem tavsiyesi lazım

Kasa, monitör (165hz)ve anakart alındı (Asus b450f gaming 2 OC) bunun üstüne AMD bir sistem tavsiyesi lazım render ve oyun bilgisayarı olacaktır ortalama FPS 150 ila 165 olursa sevinirim monitörde freesyncn özelliği var
  3. S

Asus b450 f gaming anakart eklentileri

Bu anakarta istediğim ekran kartını takabilirmiyiz ve ryzen 3 3100 işlemci ile ortalama 150 ve 160 FPS alabilmek için ekran kartı önerisi
  4. S

ARGB toplama kasa tavsiyesi

ARGB destekli birbiriyle iletişim kuran bir sistem istiyorum farklı marka RGB destekli ekipmanlar alsam birbiri ile senkron çalışırmı 1610574564 Bütçe 5000tl Kasa,monitör ve anakart alındı b450 f gaming anakart var
  5. S

Ryzen bilgisayar olacak yardım lazım

Rampage rm-165monitör var kasa olarak game power wraith kasa var anakart olarak Asus b450-f gaming 2 anakartını kullanmak istiyorum geri kalan parçaları tavsiye verebilen varmı RENDER VE OYUN BİLGİSAYARI OLACAKTIR
  6. S

Rog strix b450-f gaming anakarta sistem tavsiyesi

Bütçe:6 ila 7 K arası Rampage rm-165monitör var kasa olarak game power wraith kasa var anakart olarak Asus b450-f gaming 2 anakartını kullanmak istiyorum geri kalan parçaları tavsiye verebilen varmı RENDER VE OYUN BİLGİSAYARI OLACAKTIR
  7. S

ROG STRIX B450-F II anakarta sistem önerisi

Rampage rm-165monitör var kasa olarak game power wraith kasa var anakart olarak Asus b450-f gaming 2 anakartını kullanmak istiyorum geri kalan parçaları tavsiye verebilen varmı RENDER VE OYUN BİLGİSAYARI OLACAKTIR
Top Bottom