Arama sonuçları: *

1. mosyo Talha

Apu pc tavsiye (3000-3500)

Selam beyler, küçük kardeşime pc almaya karar verdim bilgisayarımı salmıyor bıktım artık. Ryzen işlemci olursa sevinirim. Günümüzde hangi parçalar tercih ediliyor, (apu konusunda zayıfım). Sizin fikirleriniz benim için önemli tavsiye yapanlara şimdiden teşekkür ederim . :D
  2. mosyo Talha

Gpu hariç pc parçaları (sizin önerileriniz) orta bütçe

Gpu hariç tutuyorum sonra alcam. işlemci APU olmasın. Pc im var ama 2. kasa gerek .oyun ve program için ideal olması lazım. sizin kullandığınız önerebileceğiniz pc parçalarını görmek isterim
  3. mosyo Talha

İntel Yüksek seviye apu sistem tavsiye( 5-7K)

Selam , sabır edemiyorum çok canım sıkıldı ve bir an önce pc yi bir araya getirmek istiyorum. Malum stoklar yüzünden (2-3 ay var sanırım) ekran kartları piyasada yok. Bende boş durmayıp ekran kartsız pc almak istiyorum sonra 3070 takarım. o süreçte oyun oynamam ( sadece valo 4:3 low set.) sizin...
  4. mosyo Talha

Şuan ki hazır sistemler şişirme fiyatlı mı ? parçasına göre normal var mı?

Biliyorsunuz ekran kartı fiyatları baya yükselmiş durumda , bazı firmalar ekran kartı fiyatlarından dolayı hazır sistem fiyatlarını arttırdı mı? bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
  5. mosyo Talha

7500 tl sistem tavsiye

Selam herkese yeni sistem almak için belli bir bütçe ayırdım. bu bütçe ile en iyi performansı verecek hazır sistem veya toplama parçalar hakkında sizin görüşlerinizi merak ediyorum yardım edenlere teşekkür ederim.
Top Bottom