Arama sonuçları: *

1. K

RX 7800XT HAZIR SİSTEM TAVSİYESİ

Hazır sistemlere bakıyorum ddr5 sisteme geçmeyi düşünüyorum. nvidea ekran kartlarında düzgün modellerde ve parça kalitesi yüksek olan modellerde fiyatlar çok yüksek. Nerdeyse bütün sitelere baktım bulabildiğim en düzgün 2 tane sistem var hangisini alsam kararsız kaldım...
  2. K

BU ŞEKİLDE BİR UPGRADE YAPSAM SORUN OLUR MU ?

Arkadaşlar selam sistem özelliklerim aşağıdaki gibidir. Rtx 5000 serisi çıkana kadar 2k ve 4k da idare etmelik olsun diye eğer temiz bulursam ikinci el rtx 3080 ekran kartı almayı düşünüyorum. Bu sistemde sorun olur mu alsam ? AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm MPK İşlemci...
  3. K

Sistem Upgrade Etmeyi Düşünüyorum Yardım

Arkadaşlar şuanda sahip olduğum sistem bu aklımdaki anakart, işlemci ve ekran kartını satıp upgrade yapmak var mantıklı mı size sormak istedim. Şuanda sahip olduğum parçalar: AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm MPK İşlemci MSI A520M-A PRO 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI...
  4. K

TOPLADIĞIM BU SİSTEM ALINIR MI ?

Arkadaşlar selam DDR5 sisteme geçmeyi düşünüyorum fakat hazır sistemde parçaları kaliteli bir sistem bulamadığım için kendim toplamak istedim sistemi parça uyumu ve kalitesini baz alarak değerlendirirseniz sevinirim. Parçalar...
  5. K

Çözüldü✓ YENİ PC ALDIM NASIL SİZCE YOKSA İPTAL ETMELİ MİYİM ?

arkadaşlar öncelikle merhabalar. İtopyada indirimli bir şekilde bu pc ye denk geldim ve kendimce geliştirerek totalde 20.300 tl ye bu özelliklerde bir bilgisayar almış oldum parça kalitesine bakarsak nasıl sizce ? AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm MPK İşlemci MSI A520M-A...
  6. K

32k bütçem var rtx 4070 li pc toplayabilirmiyim ?

Arkadaşlar merhaba öncelikle yaza girmeden pc toplamayı düşünüyorum bütçem 32k kendi başıma baktığım zaman ddr5 rtx 4070 li bir sistem toplayamıyorum bu bütçeyle amd işlemcili ve sıvı soğutmalı. DDR 4 olucak şekilde sıvı soğutmalı dar boğaz yapmayacak bir amd işlemciyle uzun yıllar götürücek bir...
Top Bottom