Arama sonuçları: *

1. Ephemerality

Sistem Topladım Bu Hatayı Alıyorum Yardım

Bilgisayar açılıyor format atma kısmından windows 11 proyu kurdum sonra kapanıp açıldı en baştada bu hatayı almıştım boot ekranına geçirince format atayım dedim pc yeniden başlayınca tekrar bu hata geldi. Ayrıca kasamın yanındaki 3 tane fanında rgbleri bir yanıyor bir sönüyor fanlar hızlı...
  2. Ephemerality

İlk Defa Kendim Kasa Topluyorum Yardım

Aldığım parçalar imza kısmında yazıyor zaten onları yazmıyorum hiç şuana kadar elime gelenlerin montajını yaptım işlemci yarın geleceği için sıvı soğutmayı takamadım haliyle. Sormak istediğim soru şu görselde de göreceğiniz yada tahmin edebileceğiniz üzere psu nun fan kısmı toz filtre kısmına...
  3. Ephemerality

Bu Sisteme Hangi Ekran Kartını Tercih Etmeliyim ?

Sistemdeki Parçalar; Asus Rog Strıx X870E-H AMD Ryzen 7 9800X3D XPG Lancer RGB DDR5-6000Mhz CL30 32GB Samsung 2TB 990 PRO Lian Li Hydro-Shift II LCD-C 360CL LIAN LI Edge 1000 1000W 80+ Platinum Lian Li V100R Deli gibi 1080p ve 4K oyun oynamayı planlıyorum 5090 hariç tüm kartlara maddi gücüm...
  4. Ephemerality

PC KOLİK Mİ SİNERJİ Mİ TERCİH EDİLMELİ ?

Bu iki site arasından hangisini tercih etmeliyim almak istediğim ürün bu 2 sitenin de linkini paylaşıyorum sinerjiden daha önce monitör ve kasa almıştım ama sıvı soğutmada lian li de yetkili satıcı olunca pc kolik aradaki fiyat farkını vermelimiyim diye düşünmedim değil ondan sizlere sormak...
  5. Ephemerality

Bilgisayar Bileşenleri İçin Kasım İndirimleri Beklenmeli Mi?

Bilgisayar toplamak istiyorum parça parça fakat kasım indirimlerini beklemeli miyim yoksa şuan uygun bulduğum parçalar olursa almalı mıyım ? , malum ssd ve ramlerde kriz var şuanda yada kasım indirimlerinde gerçekten büyük indirimler olur mu sizlere danışmak istedim.
  6. Ephemerality

4K OYUN OYNAMAK İÇİN MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMİ NE OLMALI ?

4k oyun oynamak için sistem almayı düşünüyorum. Fiyat-performans ve parça kalitesi de kötü olmasa iyi olur. Genel olarak hikâyeli oyunları oynamayı planlıyorum. Bunun için hangi parçaları kullansam daha iyi olur ve tahmini ne kadar bütçe ayırmalıyım ?
  7. Ephemerality

60k Bütçe İle 2k Oyun Oynatacak Kaliteli Parçaları Olan Pc Öneri

Bütçem 60k. Genelde hikâyeli oyunlar oynuyorum, arada cs veya valo giriyorum. Beni uzun süre götürecek sorun yaratmayacak bir pc arıyorum kendim topladım ama 3-4 k ile aştı bütçemi sizlere danışmak istedim fikir edinmek adına.
  8. Ephemerality

Bu Sisteme Uygun Kasa Tavsiyesi Verir Misiniz ?

Arkadaşlar fanlar kasanın yanında gelsin istiyorum o kadar para vermişken ekstra fan almak istemiyorum açıkçası. Anakartım ATX boyutta ve kasanın üst tarafına 360mm sıvı soğutucu rahat bir şekilde sığsın istiyorum. Sistemde düşündüğüm Parçalar; [H3...
  9. Ephemerality

Masaüstü Bilgisayar Toplamak İstiyorum Parçalar Hakkında Tavsiye

Düşündüğüm parçalar bunlar parça kalitesi olarak kaliteli olsun istiyorum. Bu sebeple komple asus ve corsair topladım. Parça uyumluluğu olarakta araştırdım bir sorun bulamadım size sormak istedim yine de. Düşündüğüm parçalar bunlar ekran kartı olarak da gene asus'un 5070ti yada 5080...
  10. Ephemerality

BİLGİSAYARIM NE KADAR EDER ?

Arkadaşlar sistemi aktif olarak kullanıyorum herhangi bir sorunu yok, işlemci macun bakımı yeni yapıldı. Ekran kartı herhangi bir şekilde açılmadı güvenlik etiketi duruyor. Parçaların garantisi de devam ediyor sistem itopya üzerinden alındı. Tüm parçaların kutuları da duruyor. Sizce sistemim ne...
  11. Ephemerality

MAX 40K MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR TAVSİYE

Arkadaşlar selam kasa için bütçem maximum 40.000. Hikayeli oyunlar olsun, fps türlerindeki oyunlar olsun her şeyi oynamayı planlıyorum. Bu fiyat bandında kaliteli parçalardan oluşan güzel bir kule tipi soğutma yada mümkünse sıvı soğutmalı biliyorum bu ekstra olucak ama olabiliyorsa eğer 32gb...
  12. Ephemerality

26K HAZIR SİSTEM TAVSİYESİ

Arkadaşlar selam. Bütçem 26k daha fazla bütçem çıkmıyor. Benim önceliğim fps oyunları çok fazla oynuyorum. En az 4 yıl kafam rahat etsin işlemci üzerinde sıkıntı çıkmasın istiyorum. Arada hikayeli oyunlarda oynuyorum. Onların grafiklerinide en azından şimdilik yüksekte açabilecek bir bilgisayar...
  13. Ephemerality

40K YA BU SİSTEMİ ALMAK MANTIKLI MI ?

Arkadaşlar 40k bütçem var bütün sistemlerin fiyatları uçtu pc hocası gg12 alcaktım 34k iken birden 37k mı ne oldu yaptığım eklemelerle oda bu banda geliyor 41k civarına falan karar veremedim. 1733557253 Pc hocası gg12 de upgradelerle bu fiyata geliyor.
  14. Ephemerality

RX 7800XT HAZIR SİSTEM TAVSİYESİ

Hazır sistemlere bakıyorum ddr5 sisteme geçmeyi düşünüyorum. nvidea ekran kartlarında düzgün modellerde ve parça kalitesi yüksek olan modellerde fiyatlar çok yüksek. Nerdeyse bütün sitelere baktım bulabildiğim en düzgün 2 tane sistem var hangisini alsam kararsız kaldım...
  15. Ephemerality

BU ŞEKİLDE BİR UPGRADE YAPSAM SORUN OLUR MU ?

Arkadaşlar selam sistem özelliklerim aşağıdaki gibidir. Rtx 5000 serisi çıkana kadar 2k ve 4k da idare etmelik olsun diye eğer temiz bulursam ikinci el rtx 3080 ekran kartı almayı düşünüyorum. Bu sistemde sorun olur mu alsam ? AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm MPK İşlemci...
  16. Ephemerality

Sistem Upgrade Etmeyi Düşünüyorum Yardım

Arkadaşlar şuanda sahip olduğum sistem bu aklımdaki anakart, işlemci ve ekran kartını satıp upgrade yapmak var mantıklı mı size sormak istedim. Şuanda sahip olduğum parçalar: AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm MPK İşlemci MSI A520M-A PRO 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI...
  17. Ephemerality

TOPLADIĞIM BU SİSTEM ALINIR MI ?

Arkadaşlar selam DDR5 sisteme geçmeyi düşünüyorum fakat hazır sistemde parçaları kaliteli bir sistem bulamadığım için kendim toplamak istedim sistemi parça uyumu ve kalitesini baz alarak değerlendirirseniz sevinirim. Parçalar...
  18. Ephemerality

Çözüldü✓ YENİ PC ALDIM NASIL SİZCE YOKSA İPTAL ETMELİ MİYİM ?

arkadaşlar öncelikle merhabalar. İtopyada indirimli bir şekilde bu pc ye denk geldim ve kendimce geliştirerek totalde 20.300 tl ye bu özelliklerde bir bilgisayar almış oldum parça kalitesine bakarsak nasıl sizce ? AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm MPK İşlemci MSI A520M-A...
  19. Ephemerality

32k bütçem var rtx 4070 li pc toplayabilirmiyim ?

Arkadaşlar merhaba öncelikle yaza girmeden pc toplamayı düşünüyorum bütçem 32k kendi başıma baktığım zaman ddr5 rtx 4070 li bir sistem toplayamıyorum bu bütçeyle amd işlemcili ve sıvı soğutmalı. DDR 4 olucak şekilde sıvı soğutmalı dar boğaz yapmayacak bir amd işlemciyle uzun yıllar götürücek bir...
Geri