Arama sonuçları: *

1. F

Corsair 5000d airflow vs NZXT H9 Flow

Sorum başlıktaki gibi hangi kasayı tercih etmeliyim
  2. F

R7 9800x3d RTX 5080 toplama önerisi

Merhaba, yakın zamanda bilgisayar toplayacağım. Uzun süreli bir şey olsun istiyorum o yüzden kaliteli parçalar seçmeye çalıştım fiyat tabii ki önemli ama kaliteli ve marka parçalar olması bir tık daha önde benim için. Şöyle bir şey toplamayı düşünüyorum marka model olarak daha iyi önerileriniz var...
  3. F

23 Bin TL Toplama PC önerisi

Merhabalar 2 haftaya kadar sistem dizmeyi planlıyorum. 23k bütçem var ne önerirsiniz? 1622398085 Sizce 3070 ti'ı beklemelimiyim beklersem 3070 ti lı sistemi 23 k ya alabilirmiyim?
  4. F

R7 5800x li Sistemin uyumluluğu

Merhabalar. Yakın zamanda bir sistem toplamayı planlıyorum. İçinde haziran başında çıkacak Rtx 3070 ti kullanacağım. Diğer parçaları şu şekilde seçtim parçalar uyumlu mu? ve iyi mi? sizce? İşlemci ...
  5. F

Rtx 3060'lı kasa tavsiyesi

Merhabalar. Aşağıdaki sistemi haziran ayında almayı planlıyorum stoklar kalırsa. İyi midir? 20000 tl tutuyor.
  6. F

İ7 10700 RTX 2060'lı sistem nasıldır?

İ7 10700 RTX 2060'lı sistem 'i almayı planlıyorum ne düşünüyorsunuz bu sistem hakkında? 1 yıl kadar sonra ekran kartı fiyatları ucuzladığında üstüne koyup yeni ekran kartı almayı planlıyorum.
  7. F

R5 3600 Gtx 1660 Super 2K için yeterli midir?

Merhabalar. Şu anki sistemim sorun çıkartıyor iade edip yenisini almayı düşünüyorum. Ancak monitörüm 2K çözünürlükte. Oyunlarda 1080P'ye alamıyorum çünkü görüntü bulanıklaşıyor. Ve şu anda mining yüzünden ekran kartı ya bulunamıyor ya da çok pahalı oluyor. İnternette bir sistem buldum ancak...
Geri