Arama sonuçları: *

1. M

Kışın hazır sistemler ucuzlar mı

Arkadaşlar hazır sistem almak için para biriktirdim sayılır 30 bin civarı peki hazır sistemlerin fiyatı şu an nasıl sizce? Kışın sistemler daha mı ucuz oluyor veya daha mı çok indirime giriyor? Benim acelem yok çünkü
  2. M

i5 12400F 6750 XT sistem mi daha uzun gider yoksa 7500F RX 7600 DDR5 Sistem mi?

Selamlar dostlar. Şimdi DDR5 sistem almak birkaç senede bir yükseltme yapmak isteyenler için daha doğru seçimmiş diye söyledi bir arkadaş çünkü 4-5 senede bir değişim yapacak birisi mecburen işlemciler soket değiştirmiş olacağı için gene anakart değiştirmek zorunda kalacak yeni nesil işlemci...
  3. M

DDR4 iyi ekran kartı mı DDR5 kötü ekran kartı mı?

Aynı bütçeye DDR5 kötü ekran kartına sistem alınır mı soru kısaca bu değer mi? Aynı bütçeye 24 bin TL'ye i5 12400f li 4060 Ti ile yarışan 6750 XT ekran kartı takabiliyorken aynı fiyata 7500F'li 6750 XT'den çok daha kötü dolayısıyla daha kötü performans verecek DDR5 ama 7600 ekran kartlı sistem...
  4. M

30.000TL'ye kadar hazır sistem ve monitör önerisi

Öncelikle birisi konu açarken ki link paylaşamama spam uyarısın açıklayabilir mi? Galiba S ile başlayan site yasakmış neden acaba Selamlar dostlar. AMD Radeon HD 6510 adında hurdalık bir ekran kartı kullanıyorum yeni sistem almak istiyorum ayrıca monitör de kasa da Casper. Monitörü de...
Top Bottom