Oyun yazilim ve render (Oyun ve yazilim ön planada) olacak sekilde bir sistem toplamak istiyorum yardim ederseniz sevinirim suanlik apu toplasamda olur ekran kartini daha sonraya fiyatlar biraz daha inenene kadar bekleyebilirim monitor klavye ve mouse dahil
sitem taoplayacağım bütçem 5000 tl 1 ay içerisinde alıcam hemen değil yardım ederseniz sevinirim (oyun, office programları, düşük seviye kodlama için istiyorum)(şahsen amd tercih ediyorum)
3500tl bütçe ile apu sistem toplamama yardım eder misiniz?
İleride ekran kartı alacağım yükseltme yapacağım. Oyun oynayacağım günlük işler yapacağım. @Abdullah Hacıgül , @Mehmet Yılmaz yardım ederseniz sevinirim. (bütçe mi 3800tl‘ye kadar arttırabilirim)
merhabalar ben şunu merak ediyorum parçaları takip edip büyük indirime girdi mi fiyatı iyice düştümü alıp bekletmeli miyim yoksa toplu olarak mı almalıyım işaretler ya da yazarsanız sevinirim
arkadaşlar merhaba acaba bana yardım eder misiniz 8k bütçeli monitör dahil pc arıyorum amd olursa sevinirim ama intel olmasın demiyorum amacım oyun kodlama render yayın vb. oyun kodlama ağırlıklı olacak yardım ederseniz sevinirim @Abdullah Hacıgül abi sende yardımcı olabilir misin (daha öncede...
son kez ve emin olmak için soruyorum bu sistem + xpg pylon 650w
amacım oyun render kayıt kodlama oyun ve kodlama ağırlıklı iyi midir @Abdullah Hacıgül abi sen nediyorsun almalı mıyım
merhaba anladığım kadarıyla almanyada pc bileşenleri daha ucuz bende almanyada toplamaya karar verdim bütçem 900 € yardım ederseniz sevinirim monitör dahil toplayacağım:) (amd toplamayı düşünüyorum ama intelde olur [amacım oyun kodlama render kayıt])