Arama sonuçları: *

1. Mertmax

15k bütçe ile monitör dahil pc

Soru zaten yukarıda. Yakın dostuma alacağız. 20 ocak gibi satın alım yapacağımız için kur dalgalanmasına çok takılmayalım. 14K falan olursa toplam süper olur.
  2. Mertmax

Teknobiyotik sepete ekleyince fiyatı düşüyor.

Selamlar. Saçma sapan bir sorun ile karşınızdayım. 3400G'li bir sistem hazırladım. (Aşağı bıraktım.) Normalde fiyatı 1.600 iken sepette 1.300'e düşüyor. Aynı şekilde işlemci fanı ve güç kaynağının fiyatı düşüyor. Ne olabilir sizce? Alırken sorun yaşatır mı? Normalde işlemci, güç kaynağı ve...
  3. Mertmax

R5 3400g sistem toplama. Önerileriniz bekliyorum.

Selamlar. Konuyu dağıtmadan hemen sistemi veriyorum. Umarım uyumlu olmuştur alacağım sistem: Not: Tüm parçalar teknobiyotik'den alınacak. Lütfen AyRI AYrı al MeRt yapmayın. Uğraşmak istemiyorum çünkü bıktım. 1- AMD Ryzen 5 3400G, fansız şekilde alacağım. 2- ASRock A320-HDVR4 giriş seviyesi bir...
  4. Mertmax

2.el 570 veya daha üst model bir sistem mi yoksa sıfır 1650?

Selamlar, sizce hangisini almak daha mantıklı? haziran ayında bir aksilik çıkmaz ise alıcağım inşallah. 2.el tarafında korkuyorum ne yalan söyleyeyim. Sıfır olarak 10100f 1650 li bir sistem toplamayı düşünyorum. Sistem: 10100f h410 s2h 16 gb ram (daha karar vermedim...
  5. Mertmax

i3-10100+RX 460 ikilisi nasıldır?

Selamlar, yaza doğru sistem alacağım için ekran kartı arayışındayım. Maalesef fiyatalar ve stok durumları canımı çok yakıyor. Bu yüzden gündelik kullanım için bir ekran kartı alıcağım arada f1 2020 valorant tarzı oyunları oynatsın diye. Normalde 2k kadar bütçem var ama ben çok harcamayıp ileri...
  6. Mertmax

Çözüldü✓ Topladığım i3 10100F + RX 5500 XT sistem nasıl olmuş sizce?

Selamlar, hemen konuya gireyim ( TAVSİYE DEĞİLDİR !! ) işlemci: https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-intel-i3-10100f-dort-cekirdek-3-60-ghz-fiyati,866391099.html anakart: https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-h410m-s2-intel-lga1200-ddr4-micro-atx-fiyati,1005100268.html Ram 2x...
  7. Mertmax

5000tl monitör dahil sistem

Selamlar, beni forumda bilen bilir 3k bütçem vardı en son. Babam sürpriz yaparak 5k yaptı. bu benim için daha iyi bir ekran kartı ve monitör demek ssd ve kasam var hali hazırda. Önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar.
  8. Mertmax

3000 bütçe 2.el toplama pc

Selamlar, @Frenerno konu yazıyor zaten başlıkta.
  9. Mertmax

3000 TL PC önerisi (monitör var)

Merhabalar başlıkta yazıldığı gibi bir sisteme ihtiyacım var. Elimde zaten 240 gb ssd ve monitörüm var sistem parçaları ikinci el olabilir.
Geri