Arama sonuçları: *

1. Y

20k civarı pc tavsiyesi

Bi arkadaşım ilk sistemini toplamak istiyor genelde cs valo oynamak için alicak hikayeli oyunları ps dan oynuyor ben kendim biraz arastirdim da en f/p olanının olmasını istiyorum çok zar zor imkanlarla alıyor Var mı bi oneriniz bekliyorum
  2. Y

17-18 bin tl toplama bilgisayar tavsiye

Youtube kanallarının uygun fiyatlı yayınladığı sistemlerden almayı düşündüm bu fiyat bandında genelde rtx 4060 - rtx 4060ti sistemler oluyor ama ekran kartının vrami 8 gb olduğu için aklımda soru işareti kalıyor sizce nasıl bir sistem toplamalıyım?
  3. Y

10 15 bin TL arası bilgisayar tavsiyesi

Toplamda monitörle birlikte 16 17 bin civarına çıkabilirim parayı yeni toplayabildim aslında içimde kalan sistem abdullah abinin yayınladığı ryzen 5 5500 rx 6650xt 9999tl olan sistemde kaldı gerçekten çok güzel bir sistemdi sizce şuan bu fiyata nasıl bir sistem alabilirim veya yakın zamanda...
  4. Y

Çözüldü✓ Bilgisayar donanım yukseltme tavsiyesi

Yakın zamanda arkadaşımdan parçaları Rx 550 ekran kartı Ryzen 3 1200 işlemci A 320 anakart 8 gb ddr4 ram 400w psu ozellikleri olan bir pc alacağım Sisteme biraz yukseltme yapmak istiyorum 4 5 bin tl butce ile ne gibi değişiklikler yapabilirim?
  5. Y

Çözüldü✓ 7000 tl sistem toplama

Şu yaşıma geldim ilk defa bilgisayar alabileceğim bu seviyede bir bütçem var bilgisaysr toplamaktan pek anlamıyorum 2. El parcalar da olabilir içinde önemli olan performansı benim düşüncem şöyle 3.5k ya bi rtx 2060 alıp yanına 1.5k ya ryzen 5 2600 aldam kalan 2000 tl ile ram ssd anakart alabilir...
  6. Y

Uygun fiyatlı sistem toplama

Beyler ekonomik durumları hepimiz az çok iyi biliyoruz bununla birlikte ikinci el kullanımı baya bir arttı bununla birlikte fiyatlarda ikinci elde bir hayli yükseldi ben eski bilgisayarıma gtx 960 tarzı ikinci el bir ekran kartı almayı düşünüyorum (baska önerileriniz varsa belirtebilirsiniz) ve...
  7. Y

15 bin TL Toplama Sistem Tavsiyesi

Merhabalar ben bu yaz çalışıp pc toplamayi düşünüyorum.ortalama kasa icin 15k bi bütçem olacak sizce nasıl bir sistem toplayabilirim? İçinde istedigim şeylerden birisi nvidia ekran kartı olması ve olabilicek en yuksek seviyede olması cevaplarınızı bekliyorum. 1657472779 Ayrıca eklemeyi...
  8. Y

2 bin tl sistem önerisi

biliyorum bu zamana göre bütçe fena şekilde kısıtlı fakat elimizde bu var 2. el 3. el :) bişeyler yapamaz mıyız :(
Top Bottom