Arama sonuçları: *

1. amdsaolsun

Ryzen 5 5600g ile apu sistem nasıl olur sizce

Arkadaşlar fazla bir maddi durum yok o yüzden sadice bilgisayar olsa ara sıra MC lol filan girsrm yeter ryzen 5 5600g almak sizce mantıklımı kuracağım sistem e ayırdığım bütçe tahmini şu şöyle; Ryzen 5 5600g /4000tl 2×8 ram cl16 /1300tl Kasa /1700tl Psu 500w oldukça yeterli geldi /1600tl Anakart...
  2. amdsaolsun

Eski pc yi mi canlandırsam yeni pc mi alsam

Arkadaşlar elimde amcamın gönderdiği sistem var bayram geliyor ama virüsten dolayı fazla para toplayamayacağım diye düşünüyorum ortalama 100tl filan anca amcamın gönderdiği ve benim üzerine ekleme yaptığım pc özellikleri; 6gb 1333mhz cl9 ram 3 tane 2 gb +2 gb daha 80tl 2mb 2 çekirdek bir...
  3. amdsaolsun

Grafik tasarım için pc toplarken nelere dikkat etmeliyiz

Arkadaşlar aklıma geldi düşük orta denilebilecek bir pc toplamayı düşünüyorum (ilerleyen dönemde) nelere dikkat etmeliyim ve siz toplasanız nasıl bireyler toplardınız m.2 olarak 500 ya da 1 tb birşeyler lazım olabilir harddisk sanırım kullanmıyıcam
  4. amdsaolsun

Alacağim sistem nasıl ama

Apu bir sistem alacağım ve kendimce dizdim İşlemci ; ryzen 3 2200g 775tl Anakart ; 420tl msi a320m a pro max (m.2 desteği olduğu için seçtim gigabyte a320 s2h da apu sistem için geri göndermen gerekiyormuş diye bir yorum okumuştum b450 100tl farkla var) Ram ; 293tl neo forza 3000mhz cl15 (bunu...
  5. amdsaolsun

Bu zaman da pc toplanırmı? Covid-19 kargo ve stok

Stok durumu olmaması durumundan ve covid-19 yüzünden dışarıdan pek de ürün gelemiyor bu yüzden birsürü ürün de çok fazla fiyat artışı var tabi stokçularıda unutmamak lazım sizce bu dönemde pc toplanırmı yoksa bekleyimmi apu bir sistem toplamayı düşünüyorum ve ryzen 3 2200g nin fiyatı ne olur...
Top Bottom