Arama sonuçları: *

1. O

İtopya Mağazasından PC alıcam

İtopya'nın Beylikdüzü mağazasından şu sistemi alıcam : https://www.itopya.com/vok-imperial-amd-ryzen-5-3500x-msi-rx-5600-xt-mech-oc-6gb-16gb-ddr4-480-gb-ssd-gaming-bilgisayar/ Üzerinde birkaç oynama yapıcam , Corsair Carbide Spec Delta Kasa ve R5 2600 , mağazadan alırsam gittiğimde...
  2. O

İZOLY Nasıldır?

Arkadaşlar selam . Bı arkadaşım izoly almış . Bende ona o marka eski parça kullanıyor dedim. Doğru mu ? Sizce de izoly öyle mi ? Çöp mü...
  3. O

GameGaraj Windows Yüklüyor mu?

Arkadaşlar selam. Gamegaraj'dan Masaüstü PC alcam ama Windows 10 Deneme Sürümü YÜKLÜYOR mu ? Bilen varsa yazsın lütfen !!:)
  4. O

7K her şey Dahil PC

Arkadaşlar Bütçem 7K ama 6700'ümü kullanıcam. Bana 6700 TL'ye •Monitör, Kasa, Klavye, Mouse ve Kulaklık• Dahil Toplar Misiniz?
  5. O

Sinerji'den PC Alacağım W10 Deneme Sürümü Kurulumu Geliyor mu?

Arkadaşlar Merhaba Sinerji.Com'dan PC Alacağım da Hazır Sistemler'de Windows 10 Deneme Sürümü Kuruyor mu ? Bilen arkadaşlar Yazabilir mi ??? ŞİMDİDEN SAĞOLUN :)
  6. O

Sizce Ne ?

4400 TL MONİTÖR DAHİL PC TOPLÂR MISINIZ ?? LÜTFEN VE ACİL
  7. O

4700 TL her şey Dahil PC Toplar mısınız ? (PC+MONİTÖR+KLAVYE+MOUSE)

E2 Teknobiyotik'i'yi "Acer 1ms 144hz ... "PSU'yu 70 TL artırıp Aeercool'un 500W yaptım" "Özelleştirme kısmında olan Dark Rainbow Oyuncu Klavye + Oyuncu Mouse+ Oyuncu Kulaklık " yaptım Sizce İYİ Mİ ? FİYATI DA GEÇMEDİ NASIL ???
  8. O

Sizce Hangisi

Webteknonun çıkardığı Superiotr Bronze mu daha iyi yoksa Teknobiyotik'in E2'si mi ??;) Webtekno...
Top Bottom