Arama sonuçları: *

1. alake

Gaminggen'den hazır sistem söyledim ama kasa gelmedi

Selamlar pazartesi günü gaminggenTR'den ultima-2060 hazır sistemini söyledim ama sadece boş kutular ve ekran kartı geldi. ssd ram soğutucu gibi parçalar anakarta montaj edilip kasaya takılmış ama kasa gelmedi kıscası. bu kimin hatasıdır? yurtiçi kargonunmu yoksa gaminggenmi? (konuyu yanlış...
  2. alake

Ryzen 5 5600X + RTX 3060 Ti Sistem dizdim sizce nasıl?

Ryzen 5 5600x Rtx 3060 ti gaming x Trio Asus ROG STRIX B550-A Gaming beyaz Corsair 4000D beyaz kasa Corsair Hydro H100i RGB Platinum Beyaz Sıvı soğutucu Corsair cv650 AOC 24G2U 24 inc 144 Hz 1ms Sizce bu sistem dengeli çalışır mı? Veya önereceğiniz parçalar var mıdır? (Bilerek beyaz yaptım,pek...
  3. alake

RTX 3060 ti vs 2080 süper

Merhaba başlıkta da görüldüğü gibi monitör dahil haziran ayından 13k ya sistem toplayacağım. İşlemci olarak R5 5600x düşünüyorum. Ancak ekran kartı konusunda kararsız kaldım.. sizce 2080 süper mi yoksa 3060ti mi? Not: oyunları 1080p oynayacağım için 2080 süper Daha sağlıklı geliyor ama benden...
  4. alake

13k ya bu parçaları alabilirmiyim?

Merhaba HAZİRAN ayında bir bilgisayar toplayacağım. İşlemci olarak R5 5600x düşüyorum. Ekran kartı olarak rog strix 2080 düşünüyorum. Sizce HAZİRAN ayında bu sistemi toplayabilirmiyim? Eğer toplayamazsam ekran kartı olarak ne alabilirim? (Galax, inn3d,palit istemiyorum.)
  5. alake

Hazır sistem için önerdiğiniz siteler?

Başlıkta da belirttiğim gibi. Haziran ayında bilgisayar alacağım veya toplayacağım. Hangi siteleri önerirsiniz ve itopya ile ilgili sıkıntı yaşayanlar varmı? Bütçe:10.000 monitor dahil.(144hz olucak.)
  6. alake

Bu sistemi ortalama kaç TL'ye satarım

Merhaba şu an ki bilgisayarımı satıp haziran ayında bir bilgisayar almayı düşünüyorum, parçalarım ise şunlar: R3 1200 RX 560 4 GB GİGABYTE MSI A320M PRO 8GB 2666 MHZ RAM SANDDİSK 250 GB SSD 1TB 5400 RPM HDD AOC 60 HZ MONİTOR (60 Hz dediğime bakmayın, cidden güzel bir monitör.) CANAR MARKA...
  7. alake

11k toplama bilgisayar önerisi (monitör dahil)

Merhaba haziran ayında 11-12k arası PC toplicam, öneri verirmisiniz?
  8. alake

Monitör dahil 10.000-9.000 TL hazır sistem-parça önerisi

Merhaba, başlıktan da anlaşılacağı üzere üst seviye bir oyuncu bilgisayarı istiyorum. Eğer sizinde bildiğiniz MONİTÖR dahil hazır sistem veya "şunları topla" diyeceğiniz varsa çok memnun olurum.
Top Bottom