Arama sonuçları: *

1. Yunus Emre 16

Bütçeye göre ne yapabilirim

Dostlar selamün aleyküm. Bütçem yaklaşık 15k civarı (monitör, çevre birimleri vb dahil değil) . Bu fiyata 2.el, sıfır, hazır sistem fln ne yapabilirim? Oynayacağım oyunlar çoğunlukla rdr2,Forza 4 5, Mortal kombat serisi, M&B , FIFA, ve hikaye oyunları (Detroit become human, belki. the last of us...
  2. Yunus Emre 16

Bilgisayar toplayacağım. Parçalar nası

Selamün aleyküm forum sakinleri. Bilgisayar almayı düşünüyorum,fakat hazır sistem mi,kendim toplama mı yapsam bilemiyorum. Bütçe yazılan gibidir. Önce anakart bakmaya başladım. Anakart budur; nasıl iyi mi? https://amzn.eu/d/0ES0TR3 Ddr5 bir sistem toplayacağım. İnternette şuan bu fiyat...
  3. Yunus Emre 16

Günlük hayat için Laptop tavsiyesi

Selamün aleyküm. Ben 12. Sınıf Bana iş ve günlük yaşam için sorun yaratmayacak bı laptop önerir misiniz? Önerdiginiz laptop oyun bilgisayarı olmasın genellikle. Ama, önerdiğiniz laptopla hangi tür oyunları oynayabilirim onları da yazarsanız sevinirim (oynadığım oyunlar trackmania 2020, ara ara...
  4. Yunus Emre 16

Bu hazır apu sistem nasıl?

Selamunaleykum. atacağım linkteki pc nasıl? yyoutubedan videolarına baktım; bence bu fiyata göre iyi. bu fiyat bandında bu atacağım pc nasıl? bu fiyata başka daha iyi bulabilir miyim? Not; apu pc olsun mutlaka....: )...
  5. Yunus Emre 16

R5 2400g veya R3 2200g li guzellll bir apu pls..

İkisinden biriyle güzel bir apu olsun. Aradığım özellikler; PSU kaliteli markalardan biri olsun. CS, valo gibi oyunları EN AZINDAN orta-yuksek ayarlarda 70 den yukarı FPS alayım. Obs ile fln oyun videosu çekebileyim(zorunlu istek değil).. 4000 e kadar da olur,ama bulursanız 3.5k dan aşağı olsun...
  6. Yunus Emre 16

Ryzen 5 2400g veya ryzen 3 2200g lü sistem plss

İkisinden birine güzel bir apu pls!!
  7. Yunus Emre 16

Güzel bir masaüstü pc önerin

Selamunaleyküm. şöyle 5 bin e ister toplama,ister hazır ,ister markalı hazır sistem önerin. ama parasına değsin.!!!
  8. Yunus Emre 16

ModArt PC-MA2 vs. GameGaraj 5T-10

Selamünaleyküm. Bu aşağıdaki. Sistemlerden hangisi daha iyidir? 1. 2. Fiyatına göre hangisi daha iyi. Maks bütçe
  9. Yunus Emre 16

ryzen 5 2600 + GTX 1050ti gaming x sistem nasıldır?

Selamünaleyküm cümleten.Forumu ilk defa kullanıyorum. Bir hatam olduysa kusura bakmayın... Ben 7000e bir pc toplamayı düşünüyorum. Yukarıda yazdığım özelliklere ek olarak: 600W 80+ psu , Gamebooster 144hz 1ms freesync curved gaming monitör, XPG 3200mhz gammix 2x8 GB ram,480gb 555/540mb ssd ...
Top Bottom