Arama sonuçları: *

1. K

Bilgisayar toplayacağım yardım

Şimdi öncelikle para kaynağım günlük 70 tl yevmiyeli bir iş ve ben bu parayı biriktiremem yani 8 9 bin tl biriktiremem harcarım bu yüzden böyle parçaları tek tek toplamak istiyorum hem güzel bi kasa olur şimdi sizden istediğim bana 1 tb ssd 2 tb harddisk,6 gb ekran kartı,sıvı soğutmalı mümkünse...
  2. K

Vatandan hazır sistem alınır mı?

Direkt avm ye gidiyosun hazır sistem buluyosun bi tane vatandan 15 bin kağıt çıkarıp veriyosun alınir mı alınmaz mı pahalı mı olur avantajları dezavantajları?
  3. K

Sistem alacağım kasa lazım

Almak için 15 al çalışmam lazım 15.000 tl 2.000 tl si monitör 12 bin tlsi kasa 1.000 tl de masa eğer bütçe yetmez ise masa almam 13 bin tl kasa bütçesi ayırırız ama ben paranın hepsini kullanmak istemiyorum biliyorum 3060 lı sistemler falan var 12.500 tl ye falan ama bana 3060 bence fazla şöyle...
  4. K

Tek Tek Parça Yapacağım Ancak Montaj Konusunda Ne Yapmalıyım?

Indirimlerden tek tek parça alacağım montajlaması basit mi heryer montajını yapar mı ben yapabilirmiyim ve darboğaz yapmayacak çokta pahalı olmayacak 10 12 bin tl lik bi sistem yazarmisınız parçaları tek tek alacağım için parça isimlerini yazmanız yeterli
  5. K

Tek tek parça almak mantıklı mı?

ufak bi para kazanıyorum 10 12 bin tp biriktirecek kadar fazla değil yani çook uzun sürer 2 3 yıl gibi bi süre bu yüzden bende motivasyon olsun diye parçaları tek tek toplamak istiyorum 300 500 700 1000 tl ufak ufak parçaları toplamak istiyorum mantıklı mı sizce?
  6. K

10 bin tl monitör +kasa tavsiye

Başlıkta da yazıyo ram 16 gb olacak ssd 480 gb 1t harddisk
  7. K

10-12 bin tl arası hazır sistem

Sadece kasa istiyorum monitör klavye vb ben alırım 10 12 bin TL'ye sadece kasa olacak mümkünse itopya ve vatan olmasın müşteri hizmetlerinde sıkıntı var ve aldıktan 2 3 ay sonra parçalar sorunlu çıkıyor diye şikayetler var güvenilir herkesin aldığı ve kaliteli bi site olsun
  8. K

Kasa lazım(8 bin tl)

8k ya sadece kasa ve sadece vatan trendyol gittigidiyor ve hepsiburada dan alışveriş yapıyorum itopya da sorun falan çıkıyo urün iadesinde falan
  9. K

12 bin TL ye sistem toplama monitör+kasa

144hz 1ms monitör kasa lazım
  10. K

12 bin TL'ye hem monitör hem kasa canavar bi pc lazım

Bütce 12 bin tl monitör 144hz 1ms bi monitör olucak kasa da biraz canavar olursa sevinirim gerisi sizde reisler
  11. K

Pc topladım sizce nasıl?uyumsuz parçalae var mı?

Asus tuf gaming gt501 vc temperli cam usb 3.1 midT ATX kasa Gtx 1050 ti Cooler master elite v3 600w aktif pfc 120mm fanlı güç kaynağı Corsair hydro serisi H115i platinum rgb led sıvı soğutma sistemi Intel core i5 10. Nesil 10600k 4.1 ghz 12mb önbellek 14nm işlemci Kingston hyperx fury 480gb...
  12. K

17 18 k civarı kaliteli pc toplayalım

Monitörü kasası kulaklığı klavyesi herşeyi içinde max 17 18 k tutacak bi pc önerin beyler acil
Top Bottom