Arama sonuçları: *

1. A

CS OYNAMAK İÇİN PC TOPLUYORUM

Başlıkta da belirttiğim gibi cs oynamak için pc toplayacağım. Şu anda hali hazırda kasam var ama 2. elden falan takviyeler yapacağım. işlemci ve ekran kartı değiştireceğim. en ucuza nasıl çözerim bu işi hangi parçaları almam gerek ? yardımcı olur musunuz? işlemcim r3 3200g ekran kartım rx 570
  2. A

KUZENİM İÇİN F/P PC TOPLAMA 17K

Kuzenim için pc almaya karar verdik arkadaşlar bütçemiz max 16k - 17k arası daha fazla çıkmaz sizden ricam monitör dahil sistem tavsiye edebilir misiniz veya kasa ayrı monitör ayrı da alabiliriz ama 17k yı geçmemesine dikkat ederseniz sevinirim. Yardımlarınızı beklliyorum. Şimdiden Teşekkürler.
  3. A

PC Mİ PS5 Mİ almalıyım ?

Elimdeki 5 yıllık pc'nin ekran kartı bozulduğu için sistemi değiştirmeye karar verdim ama baktım ki 25 bin liradan aşağı doğru düzgün bir sistem toplayamayacağım. Ben de biraz PS5'leri araştırdım ve çok arada kaldım sizce ne yapmalıyım? eğer sistem diz derseniz bir de tavsiye verirmisiniz ? ve...
  4. A

7800XT sistem toplama

Aşağıda gördüğünüz sistemi 33k gibi bir fiyata alacağım sizce nasıl? fiyat performans olarak zaten iyi bir sistem ama sizin düşüncelerinizi de merak ettim. 30 35k bandında daha iyi bir sistem önerebilirseniz tavsiyelerinize açığım.
  5. A

5000 TL TOPLAMA BİLGİSAYAR ÖNER

BEYLER MAX 5000 TL YE TOPLAMA PC YAPICAM MONİTÖR DAHİL VATANDAN OLURSA SEVİNİRİM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ?
  6. A

3700 toplama pc

Ben 3700 TL ye toplama bilgisayar yapıcam elimde hiçbir parça yok herşeyi hazır alıcam tavsiye ettiğiniz bi site veya hazır pc varsa yardımcı olursanız sevinirim. amd olucak bu arada
  7. A

4700 tl Bütçeye pc

Arkadaşlar 4700 tl bütçem var ve böyle bir pc topladım önerilerinize açığım nasıl olmuş sizce ?
  8. A

4600 TL Bütçeye Toplama pc

Toplama bilgisayar yapıyorum ve monitör dahil 4600 TL bütçem var hangi siteden almamı önerirsiniz ?
Geri