Arama sonuçları: *

1. Nihat Hatipoğlu

RX 6600 r3500x sistem

Beyler biliyorum işlemci kötü ama sistemdeki çoğu parça çok kaliteli diye alabilirim ve fiyatına makul şimdi ekran kartı MSI armor 6600 işlemci 3500x anakart aourus b450 elite öle bsiydi ram 3200 MHz 16 GB bide monitör de var Asus baya güzel bir monitör Asus mg248 bide steelseries klavye mouse...
  2. Nihat Hatipoğlu

Abdullah abi yeni PC cikarticak sizce fiyatı ve özellikleri nasıl olur agalar

Evet beyler sizce ne kadar olur ve özellikler neler olabilir
  3. Nihat Hatipoğlu

Core i5-2400 İşlemci ve 1 GB Ekran Kartıyla Valorant?

Pc özellikleri : i5 2400 3.1 GHz 4gb ram 1 GB ekran kartı sizce valoranta 60 FPS alirmiyim 4.3 en düşük ayarlarda
  4. Nihat Hatipoğlu

Beyler PC toplucam yurtdışından

Beyler yurtdışından toplarsak geitirnce vergisini alıyorlar mı bide toplamak için önereceğiniz bir site varmı ? (Yabanci site Amazon gibi )
  5. Nihat Hatipoğlu

Beyler rtx 3060 dar boğazı

Evet beyler rtx 3060li bir sisteme en çok ryzen 5 3600mu yapar yoksa 10400f mi ve 10400f performans olarak daha iyi normalde sizce hangisi daha iyi
  6. Nihat Hatipoğlu

Beyler bugün internet kafeye gittim ve GTX 1060 6gb li PC 5 k dedi adam

Evet beyler dediğim gibi Alınır mı? aldıktan sonra orda testlerini yaparım sonrada birşeyi çıkmazsa temizliğini yaparım sıkıntı olurmu sizce yada GTX 1070 li alırım ne dersiniz ztn oynadığım oyunlar CS go valorant fortnite ve en düşük ayarlarda oynuyorum
  7. Nihat Hatipoğlu

Donanım Arşivi Yeni Sistem Saat Kaçta Çıkar

Evet beyler 3060 li sistem cikaricak bugün saat kaçta çıkartır ve sizce ne kadar olur
  8. Nihat Hatipoğlu

Yeni cikicak olan 3060 li sistem ne kadar olur ?

Şimdi gençler biliyorsunuz ki rtx 3060 3200tl olucakmis sizce ona uygun bir sistem çıkarsa ortalama 6500 olur donanım arşivi cikartsa 5500tl olurmu ztn stoklar flnda yenilenecek mis bence olur siz ne dersiniz ????
Top Bottom