Arama sonuçları: *

1. T

DDR5 Anakart - Ram - İşlemci Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Mevcut sistemimi DDR5'e yükseltmek için anakart, ram ve işlemci alacağım. Fiyat / performans olarak düşünüyorum ancak anakart sanki B650 olsa daha iyi olur gibi düşünüyorum. Yine de her türlü önerilerinize açığım. Ekran Kartı: ZOTAC RTX 3080 Sıvı Soğutma: DeepCool LS520...
  2. T

Anakart + RAM + İşlemci Ne Kadar Eder?

Merhaba arkadaşlar. DDR5 sisteme geçmek istediğim için başlıktaki kombinasyonu satmak istiyorum ancak ne kadar eder pek bir fikrim yok. Parçaların kutusu var ancak faturası yok. Yardımcı olur musunuz? Anakart...
  3. T

Bilgisayarımın Değeri Nedir?

Selamlar arkadaşlar. Aşağıda bilgisayarımın parça listesi var. Sizce piyasa değeri nedir? Ne kadara satabilirim? Anakart: MSI MPG B550 Gaming Plus RAM: Kingston Fury Beast 2x16 (32 GB) 3200 MHz CL16 Ekran Kartı: ZOTAC Trinity RTX 3080 LHR O.C. Edition İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 İşlemci Soğutucu...
  4. T

AM5 İşlemci - Anakart - RAM Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar. Aşağıda güncel sistemim var. Ancak AM5 sisteme geçiş yapmak istiyorum. Nasıl bir yükseltme ile parçaları değiştirebilirim. Ayrıca bilgisiz olduğum konu ise mesela; DDR4 platformunda 3200mhz yada 3600 mhz CL16 ramleri genel olarak performans için tercih ediyoruz ancak DDR5...
Top Bottom