Arama sonuçları: *

1. eyupefe3

30 BİN TL Hazır Sistem ve Monitör Önerisi

30 Bin TL'ye en iyi sistem ve ortalama bir monitör arıyorum,şimdiden teşekkürler.Monitör 240hz falan gerek yok ips panel olsun yeter.
  2. eyupefe3

20Bin TL Laptop Önerisi

Merhaba,20bin maximum 21-22 civarına en iyi laptop nedir ? Masaüstü al demeyin 24 yaşında adam iş için kullanacak.Laptopların piyasası hakkında bilgim olmadığı için ben öneremedim.
  3. eyupefe3

Toplama Sistem Kaç TL Eder ?

i7 9700k 3060ti h310m 16gb ram cooler master masterliquid lite 120 su soğutma 120gb ssd 500gb hdd vento vg04f kasa 600w 80+ psu Zowie gtf-x large gaming mousepad ninjutso katana superlight asus 24,5 VG259QM 1Ms 280Hz Steelseries Arctis 3 Bu sistemin fiyatı kaç tl eder komple ? Arkadaşımın...
  4. eyupefe3

İkinci Elden Sistem Önerisi

Babam 5600gli sistem atmış ikinci el olduğunu söyledi ama fiyat söylemiyor.Bende 6000-7000 Bandına ikinci elden BURSA'da sistem arıyorum önerilerniizi bekliyorum. @James Gg @MuratTheFounderOfGariban
  5. eyupefe3

6K'ya kadar Apu Sistem Tavsiye

Arkadaşım sistem arıyor bana bugün şu izolye benzeyen sistemlerden gösterdi alayım mı diye ben hemen alma falan dedim bir bilgisayar önermem gerek bu civarda apu atabilecek var mı 2.el alamıyor taksit olacağından çok yüksek oyunlar oynanmayacak ekran kartlı varsa oda olur...
  6. eyupefe3

Bursa Mağazası Olan Bir Yerden Hazır PC Önerisi

Bursada mağazası olan bir yerden lol valorant oynamalık hazır pc arıyoruz bütçe 10bin ile 15bin arası o fiyatlarda ki önerilerinizi bekliyorum.
  7. eyupefe3

Üst Segment PC Önerisi - 20.000TL

20-22 Bin TL civarı uzun yıllar götürecek bir bilgisayar önerebilir misiniz ? Monitör 240hz olucak.Yt kanalından 100stoktan kapmaya çalış falan demeyin. Bu bütçeye alınabilecek en iyi sistemi arıyorum monitör dahil değil sadece sistem için 22k civarı bütçe var.
  8. eyupefe3

PC Yükseltme Önerisi

Merhabalar,meslek liselerine geri ödemesiz burs veriliyordu ve bana da çıktı.Hazirana kadar toplamda 2100TL (Aylık 300TL) olmak üzere bir burs verilecek.Şuanda oyuncu koltuğum yok ama onu ailem alacakmış.İmzadaki sisteme ne önerirsiniz tavsiyelerinizi bekliyorum. Mecbur sıfır alıcam taksit...
  9. eyupefe3

7-8Bin TL Hazır Sistem Önerisi

Arkadaşıma 7-8bin tl aralığına hazır sistem lazım önerilerinizi bekliyorum.
  10. eyupefe3

Sistemime yapabileceğim en iyi geliştirmeler ?

Arkadaşlar öncelikle selam,kask alıcaktım ama bu bütçeyle güzel birşeyler toplanabilirse sisteme upgrade yapabilirim.Sistem imzada yazıyor bütçe olarak 50 dolar + 250TL gibi bir param var neler yapılabilir ? Ekran kartı alırsam eskisini satıp bütçeye ekliyebilirim.
  11. eyupefe3

12.500 TL Hazır PC Tavsiye

Fen lisesi kazanırsam bu fiyatta sistem alıcaklarmış 1 kuruş üstüne ekliyemem nasıl bir şey çıkar merak ettim acil işi olanlar veya daha acil konu görenler bakmasın meraktan açtım konuyu,yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
  12. eyupefe3

12 Bin TL Monitör+İşletim Sistemi Dahil PC Önerisi

Arkadaşlar öncelikle selam,bilgisayarda apex,lol,csgo,forza horizon 4,gta5 full ayarlarda oynanılıcak.İşletim sistemi olarak windows 10 olması gerek,monitörde 144hz 1ms herhangi bir sıkıntısı olmayan modellerden.Önerilerinizi bekliyorum,sistem büyük ihtimal r5 3600+1660S veya i5 10400+1660S...
  13. eyupefe3

4500 TL sıfır + 2.el sistem tavsiyesi

Arkadaşlar öncelikle selam,konuyu baya erken açtım ama çok merak ediyorum.Seneye liseye geçiş hediyesi olarak babamı ikna ettim fen lisesi gelirse Rtx 2060 veya 2070'li bir sistem alıcak.Eğer tutturamazsam (büyük olasılıkla tutmucak) onun daha düşük modelini alırım dedi ama illaha...
  14. eyupefe3

Bu sistem fiyatını hak ediyor mu?

https://moleculepc.com/urun/hazir-sistemler/amd-hazir-sistemler/carbon-v1/ Arkadaşlar bu sistem mi yoksa; https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3t-10/ Bumu ?
  15. eyupefe3

Apu sistem ne kadar performans verir?

3000TL (aşmayacak şekilde) abim apu sistem almayı düşünüyor.İlerdede 2000TL Ekran kartı takıcakmış.Bu paraya hangi apu sistem alınır alınırsa csgo lol valorant gibi oyunları yüksek ayarlarda kaç fps oynatır (ekran kartını almadan) söylerseniz sevinirim.Birde önereceğiniz sisteme ileride hangi...
  16. eyupefe3

Sistemi yapabilmiş miyim?

Arkadaşlar bi arkadaşıma apu sistem topladım 3730 TL'ye ileride 3800 TL'ye bu sisteme ekran kartı alıcak (stoklar düzelirse falan).Sistemdeki parçalar iyi mi uyuşmayan herhangi bir yeri var mı özellikle kasadan anlamıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim. İşlemci ...
Geri