Arama sonuçları: *

1. HarbiyeliTRe

Bilgisayar parçalarını aldım nerede toplatabilirim?

İstanbulda oturuyorum güvendiğiniz veya bu işte usta olmuş bir kişiyi veya esnaf tanıyormusunuz sizden cevap bekliyorum normalde kendim yapmak isterim lakin biraz çekiniyorum bir şey olur diye.
  2. HarbiyeliTRe

30K Hazır sisten önerisi (ACİL)

arkadaşlar neredeyse 1 senedir pc başında değilim eski sistemim güç kaynağından ötürü dağıldı o yüzden bende yeni sistem almaya karar verdim önceliğim sistemden beklentim cs 2 güzel fps sonuçları vermesi ve bf1 bf5 ayrıca rust gibi oyunlarda beni üzmemesi eski sistemimde rx6600xt amd 5 3600 gibi...
  3. HarbiyeliTRe

40000-45000 TL Arası CS2 odaklı sistem önerisi

Arkadaşlar elimde monitör klavye ve mouse var ayrıca ben kendim tek tek topluyorum sistem önerisi istemiyorum çünkü o kadar iyi sistemle karşılaşmadım düşündüğüm ekran kartı rx7700xt işlemci 7 7700x ama bir yerden de rtf 4060 ti 16gb ve i5 14600kf düşünüyorum sizce nasıl hareket etmeliyim rtx...
  4. HarbiyeliTRe

80 Bin TL sistem önerisi

Arkadaşlar bu fiyatlarda 4080 veya 4070 ti olabiliyorsa güzel işlemci olarak i7 veya amd kısmında amd 9 serisine bakıyorum fps odaklı bir sistem istiyorum sizce bu fiyatlarda nasıl bir bilgisayar toplarım cevaplarınızı bekliyorum. 1693098798 Bir yardımcı olsanız?
  5. HarbiyeliTRe

60 Bin TL PC toplama

Arkadaşlar fps oyuncuyum ekipman önermenize gerek yoktur bu fiyatlara rtx 4070 ti olursa çok iyi olur işlemci olarak amd 7800x3d var ama intelde i7 13700k var aradayım cs2 de çıktı ekran kartı ağırlık olacak gibi duruyor sizce bu konuda ne yapmalıyım psu 1000w aşağı istemiyorum siz belirlersiniz...
  6. HarbiyeliTRe

CS GO Odaklı PC Toplama

Arkadaşlar yoğun olarak cs go ve belli başlı hayatta kalma oyunları oynuyorum rust gibi yada bf1-5 sizce nasıl bir sistem önerirsiniz işlemcisi ama olsun ekran kartı nvidia olsun bütçem 25k önerilerinizi bekliyorum ekipman yada monitör önermenize gerek yok. 1686841751 Arkadaşlar cevap alabilir...
  7. HarbiyeliTRe

Çözüldü✓ 25 bin TL sistem sizce nasıl?

Arkadaşlar bu sistemi vatanda topladım sizce değer mi iyi mi 20bin verdim monitör dahil fiyat oradaki i3 kale almayın.
  8. HarbiyeliTRe

20K Sadece CS GO Odaklı Sistem Önerisi

Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibidir sadece ona odaklı bir sistem istiyorum günlük kullanım ve diğer oyunları rahatça oynayabileceğim uzun süreli kafam rahat bir sistem önerisi bekliyorum.
Geri