Arama sonuçları: *

1. Remi

AM4'den AM5'e geçiş / geçilmeli mi?

Merhabalar, elimde RTX 4060 - RYZEN 5 5600 - A320M-K'lı ve 16GB Ramli bir sistem bulunmakta öylesine ilana koyduğum ve aklımın bir köşesinde bulunan sistemimdeki Ryzen 5 5600'e alıcı buldum eğer satarsam direkt olarak AM5'e geçmeyi düşünüyorum Sonuç olarak tepe seviye işlemcileri çok sağlam olsa...
  2. Remi

Sistemime upgrade önerisi

Merhabalar, elimdeki sisteme yakın zamanda upgradeler yapmayı düşünüyorum upgrade için önerileriniz varsa yazabilir misiniz? ASUS DUAL RTX 4060 AMD Ryzen 5 5600 ASUS Prime A320M-K Oloy Owl 2x8GB Ram Kioxia 1TB M2 SSD Performax Hellfire Kasa MSI MPG A650BN PSU Kasanın şeklinden pek memnun...
  3. Remi

İmzadaki sistem ne kadar eder?

Öğrenmek için soruyorum bu yaza doğru satma ihtimalim var da tahmini olarak ne kadara gider? Kasa: ASUS DUAL RTX 4060 RYZEN 5 5600 ASUS PRIME A-320M-K Oloy Owl 2x8GB 3000mhz Ram MSI MPG A650BN 80+ BRONZE PSU KIOXIA EXCERIA G2 1TB m2 SSD 256 GB SSD (Marka model hatırlamıyorum ama ortalama bir...
  4. Remi

25k monitör dahil sistem önerisi

Arkadaşım için sistem arıyorum oyun amaçlı kullanılacak piyasaya hakim olmadığımdan sorayım dedim tavsiyeniz var mı
  5. Remi

İmzadaki sistemim ne kadar eder?

Sistem: ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix / Ryzen 5 5600 / ASUS Prime A320M-K / GeIL 256GB Zenith R3 / Performax Xercon 550W 80+ / 2x Oloy Owl 8GB Monitör: Aoc 24'' 24G2AE bu sene üniversiteye geçeceğimden laptop alacağım bu yüzden satıyorum monitör içinde ayrı bir fiyat verebilirseniz çok mutlu...
  6. Remi

16K TL PC tavsiyesi istiyorum

Sadece kasa olacak Eğer çok çok uçuk fark varsa fpsler arasında yani değecekse 20kya kadar çıkabilirim. Nvidia tercihimdir fakat AMD çok daha iyi derseniz yada Intel onlarda olabilir
  7. Remi

İmzadaki sistemim tahmini ne kadar eder ?

İşlemci ve ramlerden biri hariç diğer parçalar geçen senenin temmuz ayında alındı, ramlerden biri ekim ayında işlemci ise bu ay alındı. İleride satmayı düşünüyorum üniversite için laptop lazım olacağından. Sistem: ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix / Ryzen 5 5600 / ASUS Prime A320M-K / GeIL 256GB...
  8. Remi

300 TL Taksitle alınabilecek hazır sistem tavsiyesi

Merhabalar, burs paramla bir sistem almak istiyorum 300 TL taksitli sistem önerebilir misiniz? Monitör dahil olursa daha iyi olur
Top Bottom