Arama sonuçları: *

1. MuratAbiGF Fedaisi

Acil Max 7K sistem tavsiye

Arkadaşlar bugün sistem alacağım en max 7k şuan frekans apu alıp ssd yükseltmesi düşünüyorum başka öneriniz var mıdır
  2. MuratAbiGF Fedaisi

Bu 2. El bilgisayar alınır mı?

Arkadaşlar son zamanlarda pc arayışındayım en son sıfır sistem olarak Helyum ML Frekans TV Apu düşündüm Birde 2. El bakayım dedim ve güzel bir sistem buldum pazarlık ile 6kya alabileceğimi düşünüyorum Sistem şu şekilde R5 1600 Gigabyte B450M S2H 2x8 Gskill Ripjaws ramler 500gb kioxa m2 ssd...
  3. MuratAbiGF Fedaisi

Apu Sea yeniden stoklara gelir mi

Soru başlıkta
  4. MuratAbiGF Fedaisi

5-6K apu veya ekran kartlı sistem tavsiyesi

Arkadaşlar bir iki haftaya 5-6k civarına hazır bir sistem almak istiyorum apu sea düşündüm stok gelirse alırım apu sea dışında başka bir tavsiyeniz var mıdır İsteklerim şu şekil A320 olmasın b450 olsun İntel olmasın Ramler en az 3200mhz olsun Şuan sanırım tek seçenek sea apu gibi Bu arada...
  5. MuratAbiGF Fedaisi

Tam set bilgisayar için gerekli ekipmanlar nelerdir?

Bu sıra tam ser bir sistem dizeceğim ve ekipman ve sistemden emin olmak istiyorum Bilgisayarın kendisi Monitör Klavye Mouse ve pad Kulaklık Wifi adaptörü Kulaklık olduğu için ve monitörde hoparlör olduğu için harici bir adaptör almayı düşünmüyorum Herhangi bir ekipman eksiği falan var ise...
  6. MuratAbiGF Fedaisi

5000-6000 civarı hazır sistem önerir misiniz

5000-6000 tl arası mümkünse b450 anakartlı en az 3200mhz ram frekansına sahip bu bütçeye göre en güzel sistemi önerebilir misiniz
  7. MuratAbiGF Fedaisi

Pc tavsiye edebilir misiniz?

Evet arkadaşlar hepinize merhabalar ben bu yaz çalışarak bir sistem almayı düşünüyorum Kasa Monitör Klavye Mouse Mousepad Şeklinde fiyat tarafı önemli değil ama ortalama bir şey almak istiyorum Ben kendim baktığım zaman şu ürünleri buldum ve beğendim bunlardan daha güzeli var ise söyleyebilir...
  8. MuratAbiGF Fedaisi

Orta Seviye Sistem Önerir Misiniz?

Evet arkadaşlar hepinize merhabalar ben bu yaz çalışarak bir sistem almayı düşünüyorum Kasa Monitör Klavye Mouse Mousepad Şeklinde fiyat tarafı önemli değil ama ortalama bir şey almak istiyorum Ben kendim baktığım zaman şu ürünleri buldum ve beğendim bunlardan daha güzeli var ise söyleyebilir...
Geri