Arama sonuçları: *

1. BatuhanKLC

Render Odaklı Sistem Toplama (R9 5900X Ve 3070 ) Monitör Dahil 40,000 TL

Direk linki bıraktım , render odaklı sistemi toplamak isteyen varsa ya da yayın açacağım buna uygun sistem olsun diyen varsa (hatta buna e-spor da girebilir çünkü 5900x çok rahatlıkla e spor oyunlarını 360 hz de oynatıyor) rehber niteliğinde olacak bir video , elimden geldiğince tüm soruların...
  2. BatuhanKLC

Pc Upgrade-ModArt 3060 sistemi Upgrade ettikBedavadan daha ucuza ürün alabildik

Şimdi öncelikle indirim diyince eminim ki bu forumdaki indirim paylaşımlarının eline kimse su dökemez , tabii ki de bunun belli başlı kullanıcıları var fakat genel olarak bana sorsalar ; ''Donanımarşivi forumu tanımla diye '' Söyleyeceğim ilk şey indirim manyaklarının yuvası olur . İbrahimin de bu...
  3. BatuhanKLC

ModArt Rtx 3060 Blue Tüm Detaylarıyla Sistem İncelemesi

Direk videonun linkini bıraktım . Not: Ekran kartı sök-tak yapmak isteyen arkadaşlar için bilgilendirici bir kısım mevcut. Not2: Elimden geldiğince tüm parçalarına değinmeye çalıştım . Tüm eksiği - gediğiyle anlatabildiğimi düşünüyorum. Çokomelli :Kasa gerçekten olmamış bu sisteme , ısılar...
  4. BatuhanKLC

R5 5600 - RX6600xt Sistem toplama 13.750 TL

Yeni videom yayında sistemde kullandığım parçalar şu şekilde ; İşlemci; AMD Ryzen 5 5600 Ekran kartı; Asus Dual Rx6600xt Anakart; Msi B450 Pro-m2 Max İşlemci Soğutucu; Aerocool 4F Ram; Adata Xpg Spectrix D50 16 GB 3200Mhz SSD; Kingston A2000 500 GB Kasa; Aerocool One Duo Argb Psu; High...
  5. BatuhanKLC

İ5 12600K Rtx 3070 TI DDR 5 Sistem Toplama

Videonun linkini bırakmadan önce birkaç bir şey paylaşmak istiyorum . Eğer DDR5 sistem toplamak istiyorsanız şu an için çok erken çünkü gerek edit 3.d modelleme gerek oyunlar ile uyumluluk sorunları var . Hatta en büyük problem ram çip üreticileri ile anakart üreticileri arasında yaşanıyor...
  6. BatuhanKLC

Rtx 3050 vs Gtx 1660 Super

Son içerikten sonra RTX 3050 nin oyun performansının olduğu bir içerik yayınlayacaktım fakat videoyu çekerken bir şey fark ettim . Es geçilmemesi gereken bir konu olduğunu düşünüyorum , sizler le de paylaşmak istedim . 1. Sistem R5 3500 Gtx 1660 Super 16 GB 2666...
Top Bottom