Arama sonuçları: *

1. AbdullahAbDişindekiBoşluk

9070XT ve 7600'lü Kalite f/p Karışık Sistem Toplama

Dostlar yeni videoya istinaden yayınladığım bu konuda fikrimce bir toplama yapacağım. Bu bütçelerde alınabilecek güzel bir setup arayan arkadaşlar için de yararlı olabileceğini düşünüyorum. Kasa: Corsair 3000D Airflow RGB Beyaz...
  2. AbdullahAbDişindekiBoşluk

DDR5 İş İçin Toplama Tavsiyesi

Dostlar merhaba, İşyerinde kullanılmak üzere DDR5 bir sistem dizip kafamda bundan toplam 3 adet almak var. F/P uzun ömürlü olsun diye DDR4 kullanmak istemiyorum. Önerilerinize açığım, düzeltmeler olarak ne önerirsiniz? Kafamda kabaca 7500f + ARC B580 ikilisi üzerine kurulu bir sistem var. Yanına...
  3. AbdullahAbDişindekiBoşluk

30k'ya Kadar Hangi Sistemi Önerebilirsiniz?

Dostlar 25-30k arası oyun için kullanılacak bir kasa olarak ne önerirsiniz? Bu kasayı buldum, sizce daha f/p bir şey bulunabilir mi?
  4. AbdullahAbDişindekiBoşluk

6K'ya Hangi PC'yi Önerirsiniz?

Dostlar günlük kullanım ve arada bir de oyun için ne önerirsiniz? APU vs. farketmez.
  5. AbdullahAbDişindekiBoşluk

27.500 Max Sistem Önerir Misiniz?

Ekran kartı olarak RTX sistem ne önerebilirsiniz bu bütçede? Amaç oyun ve tasarım.
  6. AbdullahAbDişindekiBoşluk

34-35 Bin ₺'ye sistem önerisi yapar mısınız?

Evvelsi gün yine istemiştim ancak arkadaşın fikri değişmiş. Bütçesinde artışa gitti. 40k ₺'ye her şey dahil istiyor. Ona göre ne öneri yapabilirsiniz?
  7. AbdullahAbDişindekiBoşluk

30K'ya klavye mouse hariç sistem önerir misiniz?

Bir arkadaş için PC tavsiyesi istiyorum. Kasa monitör vs. her şey dahil (klavye mouse hariç) ne önerebilirsiniz. Amaç yayın, video, oyun
Geri