Arama sonuçları: *

1. E

RTX 4090 Ekran Kartı Önerisi

Arkadaşlar paramı biraz daha artırıp almışken 4090 almaya karar verdim. Çok pahalı model almak istemiyorum. Ancak alacağım kart beni yıllarca götürsün istiyorum bu yüzden en iyi soğutmaya ve en iyi PCB değerlerine sahip kartı almak istiyorum. İnternette videolar var izledim ama çok İngilizcem...
  2. E

Garanti̇ Konusu Msi Di̇stri̇bütör

Arkadaşlar bir konu da bilgi danışmak istiyorum. Ekran kartı alacağım ama rtx 4080 vatan gibi markalara sorduğum da fatura kesildiği tarihten itibaren garantisi başlar deniliyor bende öyle biliyorum ancak. Aşağıda paylaşacağım ürünün fiyatı o tür mağazalara göre daha uygun kişiyle görüştüğüm de...
  3. E

Msi RTX 4080 Gami̇ng X 33K Alinir Mi ?

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır kart arayışın da indirim bekliyorum. Bugün bunu gördüm ama güvenilir mi bilmiyorum Garantisi 2 yıl diyor ama ben MSI ekran kartında 3 yıl biliyorum. Garanti durumunu sordum distribütör garantili yazıyor MSI Türkiye garantili dedi ama bunu tam olarak nasıl...
  4. E

Ryzen 7700X RTX 4090 Besler Mi ?

Merhaba arkadaşlar sistemi kurmuştum tek eksik olan ekran kartım onu da 4080 düşünüyordum ama yükselen fiyatlardan sonra üzerine biraz daha ekleyip 4090 almak daha mantıklı geliyor sistemi zaten PSU falan 1200w almıştım. Ama besler mi bilmiyorum YouTube de çok video var bu işlemciyle...
  5. E

Ryzen 7700x 4080 Darboğaz yapar mı ?

Merhaba arkadaşlar bu işlemci bu ekran kartında darboğaz yapar mı 1679691892 RTx 4080
  6. E

ATX 3.0 PCIe 5.0 Psu önerisi

Merhaba arkadaşlar Rtx 4080 için ATX 3.0 PCIe 5.0 Psu önerisi istiyorum fsp 1000w olan model güzel evet ama Ripple konusunda sorun var demiş bir arkadaşımız o yüzden başka öneri alabilirim Fiyat Performans olursa sevinirim
  7. E

RTX 3080 Tİ Suprım x Furmark değerleri

Merhaba arkadaşlar bir arkadaşımdan bu kartı satın alacağım 2 yıl kadar garantisi var kutu fatura vs var 2 k da Furmark testlerinde sıcaklık derecesi 76 falan buluyor İnternetten oyun videolarını izlediğimde bu sıcaklığa çıktığını fark ettim size de sormak isterim
  8. E

Rtx 4070Ti Vs Rx 7900XTX

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır pc toplamak için uğraşıyorum sürekli git gel yaşıyorum çünkü aklımı kurcalıyor. Şimdi ben bu rtx 4070ti sisteme en az 37k Para vereceğim 12 gb Vram sahip yarın bir gün ben 4k geçmek istediğim zaman iler ki zamanlarda o vram bana yetmeyecek gönül isterdi 4080...
  9. E

RTX 4070 Tİ Anakart İşlemci Ram Psu Kasa Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar daha önceden de konu açmıştım ekran kartı için ekran kartına karar kıldık. Palit Rtx 4070 Ti alıyorum ama göründüğü kadarıyla paramın çoğu Ekran kartına gidecek bu sebeple diğer bileşenlere çok yüksek parcalar alamayacağım bir süre idare etmem gerekiyor ama o süreç içinde...
  10. E

Rtx 4070 Ti Marka önerisi

Merhaba arkadaşlar sistem toplayacağım ekran kartına Minimum düzeyde para vermek istiyorum kalkıpta en iyisini alamam o yüzden arkadaşlar 20 k bandında öneriniz nedir benim gördüğüm Zotac var Palit var Galax var vb markalar var bu markalardan hangisini tercih etmeliyim. Sarı siteden 17k bir tane...
  11. E

15 K Kasa önerisi Gaming

Merhaba arkadaşlar toplama sistem almak istiyorum amacım öncelikle hem ileriye dönük olsun istiyorum hemde oyunları ultra ayarlarda rahatlıkla oynayabilmek bir kaç sistem baktım ama önceliğim Rtx model bir sistem olması alacağım sistemi mağazaya gidip alabilirsem aynı gün benim için daha iyi...
  12. E

25.000 TL sistem toplama

Merhaba arkadaşlar Sadece kasa olarak ileriye dönük bir sistem almayı düşünüyorum gönül ister ki 4000 serisi almak ama ona gücüm yetmeyeceğinden eminim. Kendim mimarlık yapıyorum 3d çizim ve oyun oynamayı çok seviyorum bilgisayardan az biraz anlıyorum bu sebeple Ekran kartı Nvidia serisi olursa...
  13. E

Tahmini Black Friday ne zaman olur

Merhaba arkadaşlar laptop veya masaüstü sistem almak için beklemedeyim ancak gününü bilmedim için kaçırmakta istemiyorum tahminen hangi aralıklarda olur
  14. E

Yurt dışından laptop almak

Arkadaşlar merhaba öncelikle herkes dilerim ki istediği sistemi alır. Bende uzun zamandır bekliyorum dark 1 almak istedim olmadı cuma günü tekrar deneyeceğim. Masaüstü laptop diye bir takıntım yok az çok sistemden anlarım kendim ultrada oyun oynamayı seven bir insanım AutoCAD ve 3dmax iş gereği...
  15. E

8 bin TL toplama bilgisayar monitör hariç

Merhaba arkadaşlar monitör hariç 8 bin TL güzel bir şekilde ultrada oyun oynamak ve iyi bir render almak istiyorum. Kendim bilgisayardan anlıyorum kendim de toplamak istedim ancak ekran kartı fiyatları aşırı derecede pahalı. Acelem yok bekleyebilirim nasıl yapmayalım ve sistem konusunda yardımcı...
Top Bottom