Arama sonuçları: *

1. wozly

Hangi sistemi almalıyım?

Merhabalar, iki sistem arasında kaldım monitörüm vs olmadığı için arada kaldım aslında lütfen hangi sistemin alınması daha mantıklı olur yardımcı olabilir misiniz.. 1. Sistem (18.000TL) Bu sistem 1 yıllık toplama pc parçalar amazon,hepsiburada vs : Intel Core i5 10400F MSI B560M PRO SAPPHIRE...
  2. wozly

Bu sistem alınır mı?

merhabalar, 3070 ti sistemimi yükseltmek istiyorum bu fiyat bandında bu sistem alınır mı acaba? Sistem Link
  3. wozly

7000 TL Sistem Önerisi

Selamlar, kuzenim için sistem arıyorumda alacağı sistemi genellikle edit-oyun için kullanıcak, ben şu sistemi düşünüyordum sizce alınır mı? sizde öneri verir misiniz rica etsem. https://www.incehesap.com/mortar-bronze-oyuncu-bilgisayari-fiyati-46664/
  4. wozly

Sistemim ne kadar eder

Merhabalar, yeni sistem alacağım için elimdekini çıkarmak istiyorum, sistemim ortlama ne fiyata gider yardımcı olursanız sevinirim 💓 AMD Ryzen 5 Pro 3600 PRIME B450M-K II - ASUS PNY XLR8 Gaming EPIC-X RGB 8GB x2 Gigabyte GTX1060 Windforce OC 6GB
  5. wozly

Rtx 3060 Sistem Önerisi

Selamlar, elimdeki bilgisayarı satıp 3060 içeren bir sisteme geçmeyi düşünüyorum,aklımda bu sistem var bütçemi belirttim sizce uygun mudur? Sistem Linki
  6. wozly

13.000 Tl Sadece Kasa Öneri

Merhabalar,son günlerde attığım bütün sistemlerin stokları bittiği için tekrardan konu açıyorum :D Yüksek ayarlarda oyunlar,adobe programları vs kullanacağım. Bütçemi çok az da olsa arttırabilirim.
  7. wozly

Bu fiyata RTX 2060 Sistem Alınır mı

Merhabalar,dün açtığım konuda bahsettiğim sistemlerin stokları bittiği için başka sistem arayışına geçtim ve şöyle bir sistem buldum ; SİSTEM İşlemciyi i5 10600K Yaptım ve tutar 10.300 Tl Civarı Oldu , Kalan bütçem ile de monitör vs almayı düşünüyorum. Sizce Nasıl sistem,fiyat alınır mı veya...
  8. wozly

3 Sistem Arasında Kaldım

Merhabalar,en geç 2-3 gün içerisinde bir sistem alacağım,bütçem 13.000 Tl civarı (max) Linklerini bıraktığım 3 sistem arasında kaldım,çok fazla yenililikçi değilim yani yeni çıkan oyunları vs yüksek ayarlarda oynama hastalığım yok ama, şanda oynadığım oyunları sıkıntısız oynamak,yayın açmak...
  9. wozly

10K Sadece Kasa Önerisi

Merhabalar, önceden bir konu açmıştım fakat bütçemin yetmediğini anladım, şuanda bütçemi arttırdım , genelde fps oyunlari ve sistemi zorlayan şeyler kullanıyorum,after effects,blender vs vs gibi bunun için gerçekten sıkıntı yaşamaya ağım bir sistem istiyorum,pek zamanım yok en geç bu hafta...
  10. wozly

8200 TL Sistem Önerisi

Merhabalar,öncelikle biraz eski sistemimden ve konudan bahsetmek isterim. Eski Sistemimde Belli başlı oyunlarda fps sıkıntısı çekiyordum bu bütçe ile bebi birkaç yıl götüebilecek bir sistem önerirseniz sevinirimi :) Sıstem ile beraber monitörümü vs de sattığım için,monitör,klavye,fare,ve...
  11. wozly

8-9 K Arası Sistem Önerisi

Merhabalar,Uzun Süredir Çalıştığım İş Sonucu Paramı Denkleştirdim Bütçem 8-9k Arası Beni Birkaç Sene Götürebilecek Bir Sistem İstiyorum Oyunlarda Fps Sıkıntısı Yaratmayacak,Rahat Yayın Açmamı Sağlayacak Bir Sistem Sadece Kasa Olması Yeterli.
Top Bottom