Arama sonuçları: *

1. YagizS

RX 460 HP Compaq Elite 8300 small Force factor kasada çalışır mı?

Merhaba iyi günler herkese. Elimde başlıkta da belirttiğim gibi HP kasam var. Özellikleri. i3 3220. 4x2 DDR 3 RAM. Anakart 6 pin girişli Intel 2. ve 3. nesilleri çalıştıracak giriş seviyesi 4 slotlu anakart. Tam emin olmamak kaidesiyle (yüksek ihtimalle) 240 watt PSU. 320 GB HDD. Elimde RX460...
  2. YagizS

Bilgisayarım Sizce Kaç TL Eder ?

Merhabalar iyi forumlar. Bilgisayarım kaç para eder ? Sadece piyasasını merak ediyorum o kadar. Ryzen 5 3400G Asus turbo GTX 1080 2x6 HP V6 3200 MHZ RAM DDR4 Gigabyte b450m ds3h V2 patriot 480 gb ssd 500 watt FSP HYDRO PSU Kasa evga model bir kasa ortalama piyasası ne kadardır bu...
  3. YagizS

Bilgisayarım düşük mhz değerlerinde çalışıyor.

Merhabalar iyi forumlar benim yeni topladığım bir bilgisayarım var bütün biosunu driverini vs. Hepsini kurdum fakat islemci ile ramler gereğinden çok düşük mhz değerlerinde calisiyor sebebi ne olabilir ? Sistemim apu ryzen 3400g var ramler hp v6 3200 mhz ramler
  4. YagizS

4000 TL sistem toplama tavsiyesi

Herkese merhabalar iyi forumlar. Ben 4000 TL bandında bir sistem toplamak istiyorum bir hafta önce 2500 TL'ye toplayacaktım alacakken bütçe yükseldi. 4000 TL'yi mümkünse aşmayan ve 2. el olmayan bir sistem toplamak istiyorum yani amacım direk parçaları birleştirip sistemi kurup çalıştırmak...
  5. YagizS

2500 TL'ye sistem toplama tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba benim bir Lenovo model bir bilgisayarım var buna alıcı buldum 2200 TL dedi şu an satarsam yerine nasıl bir sistem toplayabilirim açıkçası bir fikrim yok. Tavsiyesi olan varsa 2500 TL'ye sadece kasa olarak toplayacağım bir sistem önerisi yaparsa iyi olur açıkçası 2. el ekran...
Top Bottom