Arama sonuçları: *

1. Rennes

15-19K Kasa Tavsiyesi

Bu fiyat bandında güzel kasalar önerebilirseniz sevinirim.
  2. Rennes

17K Sistem Tavsiyesi

17k fiyat bandında hazır sistem önerisinde bulunabilirseniz sevinirim.
  3. Rennes

Maksimum 8500TL Monitör Dahil Sistem

Hazır olursa daha iyi olur, hazır olmazsa ya kendim toplarım ya da Vatan Bilgisayar'da toplattırırım.
  4. Rennes

Yeni Alacağım Toplama PC Hakkında

Arkadaşlar Kasım ayında 11.11'den ve Kara Cuma'dan alttaki parçaları alarak sistem dizmek istiyorum. Sizce giyatlar belirlediğim kadar şner mi ve parça seçimim nasıl? CPU: Ryzen 5 3600 (1325-1200~) RAM: Corsair Vengeance PRO RGB 8x2 16GB 3200 MHz CL16 (750-650~) Anakart: MSI MAG B550 Tomahawk...
  5. Rennes

Aklımdaki sistemi indirim ile ne kadara toplayabilirim?

Arkadaşlar ben yeni bir PC alacağım ama bir türlü bütçe yetmeyecek gibi. Sizce altaaki parçaları indirmle ne kadar toplarım? CPU: Ryzen 5 3600X Anakart: B550 olacak GPU: 2070 Super Gaming X Trio düşünüyorum fakat alacağım zaman model değişikliği yapabilirm RAM: Adata XPG Spectrix D41 ya da D80...
  6. Rennes

Toplama Bilgisayar Konusunda Destek

Arkadaşlar merhaba. Ben hem yazılıma başlayacağım hem de artık "gerçekten, adam akıllı" bir oyun deneyimi yaşamak istediğim için kendime yeni bir bilgisayar alacağım. Bu yüzden şöyle bir şey sormak istiyorum acaba tanıdık bir bilgisayarcıdan mı daha ucuza toplanır yoksa internetten mi? Bu sorum...
  7. Rennes

9750TL toplama bilgisayar

Arkadaşlar yakın dostlarımdan birisi bir sistem toplayacak benim aldığım sistemden almasını önerdim ama o yine de buraya sormamı istedi. 9.750TL bütçe ile kulaklık hariç her şey dahil sistem toplar mısınız? Ekran kartını Sapphire Nitro+ RX 5700 XT düşünüyormuş.
  8. Rennes

Uzun yıl götürecek güçlü toplama kasa öneri

Merhaba arkadaşlar, ben yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum. Lakin bu bilgisayar beni uzun yıllar götürmeli ve şu an oyun piyasasındaki güçlü oyunlarda iyi FPS değerleri göstermeli. Bana 7.000₺ civarı olmalı ve içinde RTX serisi bir ekran kartı olmalı. İsteyenler farklı ve bütçesi daha az ya...
Top Bottom