Arama sonuçları: *

1. R

Ofis için apu sistem mi? ekran kartlı sistem mi? (bu iki sistemdren hangisi?)

Merhaba, Muhasebe birimi için yeni bir bilgisayar dizmeye çalışıyorum. Ekran kartlı bir kasa mı dizeyim yoksa APU sistem mi dizeyim bilemedim. Normalde ben Ekran Kartı olan bir kasa dizdim ve 4500 ₺ tuttu. Monitör'de dahil. Aşağıya özellikleri bırakayım. Aklıma girdi bir kaç kişi APU diye...
  2. R

Ofisde kullanılacak PC sizce iyi midir?? Bu psu yeterli olur mu?

Ofisde kullanılacak sadece muhasebe programları, office, word, tarayıcı ve uzak masaüstü bağlantısı için kullanılacaktır bu sistem sizce uygun mu bu işler için? Power bu sistem için iyi midir? İŞLEMCİ: AMD Ryzen 3 3100 = 978 tl...
  3. R

Bu PC sizce bu fiyata iyi mi??

Bu sistem bu şekilde bu fiyata iyi midir? sizce. SSD - hdd zaten mevcut olduğundan burada yok.
  4. R

Bu sisteme kasa ve ekran kartı önerisi

ryzen 5 3600x Gigabyte B450M S2H Corsair Vengeance 2x8 3000mhz cl16 FSP FSP600-60AHBC Kasa ve ekran kartı önerisi yapabilirmisiniz. Max 3300 tl. Kasanın görüntüsünün herhangi bir önemi yok önemli olan soğutmasının kusursuz olması.
  5. R

8 bin tl monitör dahil sistem önerisi

Soru başlıkta şimdiden teşekkürler.
  6. R

6000 tl monitör dahil pc

6000 tl ye alınabilecek en iyi monitör dağil sistem önerebilir misiniz? lütfen. Muhasebe programları kullanılacak sadece oyun amaçlı değil ama fiyat ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur. Şirketten aldığımız teklif bu bu pc bu para eder mi?
  7. R

Thaldrin Gamer Sistem alınır mı?

https://www.itopya.com/thaldrin-gamer-amd-ryzen-5-3400g-asus-rx570-4gb-8-gb-ddr4-480gb-ssd-gaming-bilgisayar/ Yardımlarınızı bekliyorum
  8. R

9-10 k civarı pc

9-10 k arası pc toplamam lazım monitör dahil olmak şartıyla. Oyun, kodlama ve yayın amaçlı kullanılacak. Hazır sistem de olabilir tevsiyelerinizi bekliyorum. 1595446052 ++
  9. R

8k civarı bütçeyle monitör dahil pc toplama

Başlıkta belirttiğim gibi bütçe 8k civarı 3 aşşağı 5 yukarı diyelim. Yayın yapılabilecek gibi güzel bir sistem önerisi alabilirmiyim sizlerden. Monitör dahil sıfırdan bir sistem.
  10. R

4500tl bandında pc

Öncelikle hayırlı bayramlar. Bana cod warzone, pubg,, fortnite tarzı oyunları akıcı oynatacak bir bilgisayar lazım ama bilgisayar yurt dışından alınacak 600-700 euro bandında olabilrse daha ucuz tabi tl ye vurunca 4500 civarında öneride bulunabilirmizin. Anakartın b450 olmasını istiyorum...
  11. R

Yurt dışı bilgisayar toplama

Merhaba arkadaşlar Almanya'da yaşayan kuzenim bilgisayar toplamak istiyor yarım istedi ama yurt dışı sitelerinden pek bir şey anlayamıyorum ve toplama sihirbazı olan bir site bulamadım yada buldum ama farkına varmadım :) Sizlerden ricam bana C.o.d warzone, pubg, fortnite gibi oyunları akıcı...
  12. R

işlemci + anakart vs işlemci + ram + kasa

anakartım msi b320m pro-e, işlemcimde r3 1200 Şimdi ben bi yükseltme yapmak istiyorum bilgisayarıma anakart ve ryzen 5 3600 veya 3600x mi almalıyım yoksa anakart idare eder? işlemci + kasa, power,ve 8 ram daha mı eklemeliyim? Eğer bütçe arttırabilirsem monitör de düşünüyorum monitörümde hdmı...
Top Bottom